acteur
Biografie

Simon Zwiers heeft een muzikale achtergrond en heeft als contrabassist en zanger in meerdere bandformaties gezeten, onder andere in The Groovecats en The Elmos. Voor recreatiepark Hemelrijk componeerde en arrangeerde hij de muziek en speelde hij alle…
Start > Acteurs > Simon Zwiers
Over...

 
Geb.datum:
20-03-1974
Website:


Simon ZwiersNIEUWS
31/01/13

Dik Trom in Wilhelmina Kinderziekenhuis

Morgen zal de cast van Dik Trom, een musical van Rick Engelkes Producties, een speciale voorstelling spelen in Het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) in Utrecht ter ere van Bart de Graaff. »
23/03/10

Daendels - een straatmusical.

Theaterproducent Beeldenstorm brengt de nieuwe productie Daendels, die in juni, juli en augustus 2010 in heel Overijssel is te zien. »
13/11/09

Os en Ezel terug in de theaters

Theater Terra keert deze kerst terug met "Os & Ezel, het Evangelie volgens Kees", een heuse kerstmusical die twee jaar geleden als onderdeel van de duo-voorstelling "Niks mis met Kerstmis" een groot succes was. »
16/04/07

Beeldenstorm gaat wederom voor Tonke Dragt voorstelling.

Komend theaterseizoen zal Stichting Beeldenstorm de familiemusical “De Brief voor de Koning” brengen. Na de Zevensprong is dit weer een musical op basis van een boek van Tonke Dragt. Tijdens de eerste scriptlezing in het Muiderslot werd ook de cast voorgesteld.

»
07/01/06

Theater Terra brengt Muis

Op zondag 29 januari om 16.00 uur vindt in De Meervaart, Meer en Vaart 300 te Amsterdam, de landelijke première van de nieuwe familiemuisical Muis plaats. De musical is geschreven door Sander Donker en wordt geregisseerd door Wilma Hoornstra. Het spel wordt verzorgd door Sven Polak, Babbe Groenhagen, Simon Zwiers en Ruth Kahmann. Muis is een productie van Theater Terra dat eerder garant stond voor successen als Kikker, Dolfje Weerwolfje en Kleine Ezel.

»


Productielijst


Artikelen
Recensie
08/10/11

Een behoorlijk vage Nachtmerrie

Nightmare tovert meer lachen dan verschrikte blikken op de gezichten van de bezoekers. En vraagtekens. want het verhaal blijft een beetje vaag. »
Recensie
25/06/10

Daendels: pleinpret in optima forma.

Op tour door Overijssel de komende maanden: Daendels, één van de leukste musicals van het jaar. 40 minuten gratis pret, in de buitenlucht. »
Recensie
10/12/09

Os en Ezel, het evangelie volgens Kees

Wegens succes verlengd; de kerstmusical Os & Ezel, het Evangelie volgens Kees uit 2007 is terug in de Nederlande theaters. In Laren ging de reprise op… »
Recensie
11/10/09

Pipo en de gestolen stem

Een meesterlijke Dikke Deur zorgt voor de komische noot. En Pipo lijkt rechtstreeks van de oude kijkbuis het theater ingestapt. De musical is een feest… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
 
John Kraaykamp Musical Awards
2013 Mannelijke bijrol in een kleine musical: (nominatie)