Musicalnieuws
Biografie

Tim studeerde aan Laine Theatre Arts in Epsom, Engeland, waar hij na drie jaar met eervol afstudeerde in Musical Theatre. Hij kreeg internationaal bekendheid dankzij Never Forget, een musical gebaseerd op Take That-nummers, waarin hij de rol van Adrian…
Start > Acteurs > Tim Driesen
Over...

 
Geb.datum:
22-06-1978
Website:


Tim DriesenNIEUWS
12/06/14

Tim Driesen als Frankie Valli op UK tour

Tim Driesen gaat Frankie Valli spelen in de eerste Engelse tour van Jersey Boys, een rol die hij op dit moment nog in Nederland vertolkt.. »
01/02/14

Tim Driesen voor week naar West End

Tim Driesen is door het internationale team van Jersey Boys gevraagd om de rol van Frankie Valli te spelen op West End. »
28/11/13

Internationale Jersey Boys kerst CD

De hoofdrolspelers van de Nederlandse Jersey Boys ontvingen gisteren het eerste exemplaar van de kerst-cd 'Seasons Greetings: a Jersey Boys Christmas' uit handen van Johan Derksen. »
04/09/13

Jersey Boys nemen hun intrek in het theater

Terwijl de cast van Jersey Boys voor het eerst het Beatrix Theater binnenstapte had Musicalworld de kans om Nederlandse ‘Four Seasons’ even te spreken over de voorbereidingen
»
16/05/13

De Nederlandse Four Seasons zijn compleet

Tim Driesen, Dieter Spileers, Robbert van den Bergh en René van Kooten vormen Nederlandse Frankie Valli & The Four Seasons »


Productielijst


Artikelen
Recensie
22/09/13

Première Jersey Boys: Utrechtse jongens

De heren uit Jersey knallen van het podium: snelheid, lekkere muziek, een aantrekkelijke cast inclusief nieuwe ster en vooral een hele slimme regisseur.… »
Interview
26/07/08

Een Vlaming op West End

In Londen interviewt Musicalworld.TV de Vlaming Tim Driesen over zijn hoofdrol in Never Forget, de musical gebaseerd op de hits van Take… »
Reportage
24/09/07

Vlaamse musicalprijzen: het landschap wordt schraal.

Een feest voor de cast van Beauty and the Beast, al die prijzen, maar de musicalliefhebber zal met de magere voorproefjes voor komend theaterseizoen de… »


FOTO'S

Musicalnieuws

Musicalnieuws

MusicalnieuwsAWARDS
Musicalworld Awards
2014 Beste mannelijke hoofdrol
Vlaamse Musicalprijzen
2010 Beste mannelijke bijrol
 
Vlaamse Musicalprijzen
2012 Beste mannelijke hoofdrol (nominatie)