musical
Biografie

Tommie volgde een opleiding aan de Dansacademie van Lucia Marthas en is begonnen met amateurmusicals bij Stichting Kosmo Theaterproducties in Alkmaar. Tommie officiële achternaam is Venneker maar hij veranderde die in Christiaan.

Theater pijl lees meer
Start > Acteurs > Tommie Christiaan
Over...

 
Geb.datum:
24-02-1986
Website:


Tommie ChristiaanNIEUWS
04/12/14

Met Pasen keert Jesus terug

Jesus Christ Superstar in Concert keert weer terug. Komende Pasen is de Engelstalige concertante te zien in het DeLaMar. »
06/09/12

Ruim het strand op met The Little Mermaid

De cast van The Little Mermaid nog maar net in het Beatrix aangeland nu plannen ze al een schoonmaakactie van het strand. »
26/07/12

Zeemeermin poseert in zomerzon

Vanwege het fraaie zomerweer poseert de cast van The Little Mermaid op het water bij de Amsterdamse RAI om te benadrukken dat deze Disney-voorstelling nog tot en met 12 augustus speelt in de belendende theaterzaal. »
12/05/12

Menken in Martiniplaza

Het werd geen Europese première maar uiteindelijk waren de feestelijkheden er niet minder om. In een bomvolle zaal in Martiniplaza was vandaag de jubileumvoorstelling van Disney’s ‘The Little Mermaid’ te zien. »
08/02/12

‘The Little Mermaid’ naar Nederland met Tommie Christiaan in de rol van Prins Erik

Stage Entertainment brengt in samenwerking met Disney Theatrical Productions de musicalproductie The Little Mermaid. Tommie Christiaan zal te zien zijn in de hoofdrol van Prins Erik. »


Productielijst


Artikelen
Reportage
17/01/18

VIDEO: Ladies and gentlemen, Tommie Estefan. Tommies On Your Feet-première

Musicalworld bezoekt Tommie Christiaans première in On your feet. Naast het tonen van premièrebeelden spreken we uiteraard met Tommie én… »
Recensie
16/06/12

Musicalworld trotseert de golven voor The Little Mermaid

Onder het toeziend oog van Joop van den Ende, de hele Disney Theatrical-crew én Musicalworld ging in de Rotterdamse haven The Little Mermaid in première.… »
Reportage
28/03/12

Little Mermaid: Zeefruit in de bonus

Musicalworld.TV maakt kennis met de makers en cast van de Disney/Joop van den Ende-productie van The Little Mermaid. Gesprekken met o.a.<b>… »
Perspresentatie
08/02/12

the Little Mermaid aan wal in Groningen

Disney’s ‘The Little Mermaid’ gaat op zaterdag 12 mei 2012 in Martiniplaza in premiere. Burgemeester Peter Rehwinkel maakte dit nieuws met trots… »


FOTO'S

Musicalnieuws

Musicalnieuws

musicalAWARDS
Musicalworld Awards
2009 Aanstormend Talent
 
John Kraaykamp Musical Awards
2009 Aanstormend Talent (nominatie)