acteur
Biografie

Na de middelbare school is Ton in 2000 bij de Koninklijke Marechaussee gaan werken. In 2007 is hij begonnen aan de muziektheateropleiding aan het Fontys Conservatorium te Tilburg en hij studeerde af in 2011. Ton volgde daar zanglessen van o.a. Edward…
Start > Acteurs > Ton Sieben
Over...

 
Geb.datum:
16-01-1982
Woonplaats:
Amsterdam
Website:


Ton SiebenNIEUWS
24/07/13

Ook Ton Sieben strijdt tegen genetisch gemanipuleerd voedsel

Vandaag, 24 juli 2013, starten activisten tegen GMO's (Genetisch Gemanipuleerde Organismen) wereldwijd een YouTube-offensief, The Monsanto Video Revolt. Ook musicalacteur Ton Sieben (Miss Saigon, Titus) plaatste vandaag een video: "Het gaat om onze gezondheid." »
21/06/13

Vajèn van den Bosch in de bres voor Tom

Aanstaande maandag vindt in De Lievekamp in Oss een benefietvoorstelling plaats voor Tom, een inwoner van Oijen met cystic fibrosis, een zeldzame taaislijmziekte. Vajèn van den Bosch (Shrek) organiseert en Ton Sieben, Mathijs Pater en Rosalie de Jong doen mee. »
11/04/13

Ton Sieben in korte film Winter

Na lange afwezigheid doemt Ton Sieben (Miss Saigon) op in de korte film Winter. Kijk hier. »
28/08/12

Geen Ghost vandaag

Vandaag, 28 augustus, zou in Utrecht de eerste try-out plaatsvinden van de Nederlandse productie van Ghost. Op 8 juni echter meldde de producent dat de voorstelling werd uitgesteld. Op dit moment is er nog geen zicht op een hervatting. »
08/05/12

Groot succes voor Musicalworld Live en Musicalworld Awards

Lachsalvo's bij Casey Francisco. Ontroering bij Ton Siebens awardspeech. Gejuich bij de overwinning van Willemijn Verkaik. Maar de staande ovatie was voor gastheer Michael Diederich en zijn muzikaal leider Rop Stoop. Musicalworld Live en de Musicalworld Awards gisteren waren een overweldigend succes. »


Productielijst


Artikelen
Reportage
04/11/13

Titus de Musical: Ton Sieben is even terug

Na een jaar afwezigheid is Ton Sieben (Musicalworld Award 2012) terug in een musical. Voor even dan. Musicalworld.TV's impressie van <b>Titus… »
Reportage
10/05/12

Musicalworld Live compleet

Op 7 mei 2012 vierde Musicalworld haar tienjarig jubileum vol verrassende optredens en de uitreiking van de Musicalworld Awards. Een impressie van… »
Reportage
07/05/12

Ghost: Geesten oproepen in Londen

Musicalworld.TV reist met de Nederlandse cast van Ghost naar Londen. Gesprekken met o.a. Ton Sieben en Joanne Telesford en… »
Perspresentatie
09/05/12

Alleen op Musicalworld.TV: Celinde Schoenmaker zingt Jij uit Ghost

Alleen op Musicalwold.TV: Celinde Schoenmaker presenteert de Nederlandse vertaling van With You uit Ghost. Ook is nog steeds de trailer… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
Musicalworld Awards
2012 Beste mannelijke hoofdrol
 
John Kraaykamp Musical Awards
2011 Doorbraak/ aanstormend talent (nominatie)
John Kraaykamp Musical Awards
2011 Aanstormend talent (nominatie)