acteur
Biografie

Vannessa kreeg haar opleiding aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag (Klassiek Ballet), de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem (Klassiek Ballet) en de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam (Jazztheater en Show/Musicaldans).

Musical pijl lees meer
Start > Acteurs > Vannessa Timmermans
Over...

Woonplaats:
Amsterdam


Vannessa TimmermansNIEUWS
31/07/06

Honk op de Uitmarkt in Amsterdam

Zaterdag 26 augustus zal er op de Uitmarkt in Amsterdam een exclusief voorproefje te zien zijn van de nieuwe Nederlandse familiemusical HONK! Voor het eerst zal de cast, met onder andere Ara Halici en Ivo Chundro, drie nummers laten horen van deze Nederlandstalige versie van HONK! die vanaf 11 november 2006 in het hele land te zien zal zijn. Dit exclusieve voorproefje is te zien om 14.30 en 16.30 op podium 26, en dat is het podium van de theaterzaal in de theaterschool aan de Jodenbreestraat.

»


Productielijst


Artikelen
Interview
04/06/11

Er was eens: en ze leefden nog lang

Vanaf 8 juni 2011 spelen Hein Gerrits en Vannessa Timmermans de muziekvoorstelling Er was eens..., een muzikale voorstelling over… »
Reportage
07/04/11

Er was eens: hoe verder, Hein en Vannessa?

Na het succes van Dood Gelukkig zijn Hein Gerrits en Vannessa Timmermans in juni 2011 terug met Er was eens..., een sprookje… »
Recensie
26/11/06

Annie in het Efteling Theater

Na Doornroosje, de eerste voorstelling in het Efteling Theater, is er nu opnieuw voor gekozen om een musical op de planken te zetten die zich al tijdens… »
Interview
26/08/06

Honk, back to basic

Aankomend theaterseizoen brengt '3 and a Crowd BV', het nieuwe productiebedrijf van Allard Blom, Saskia Bergman en Hans Lebouille, de musical 'Honk'. 'Honk'is… »


FOTO'S

musical

musicalAWARDS