musical
Biografie

Willemijn studeerde in Nederland Theater-, Pop- en Jazz zang aan het conservatorium van Rotterdam, waar ze is afgestudeerd als zangpedagoge en uitvoerend musicus. Haar toneellessen heeft ze gehad van docenten van de Guildford School of Acting, bij Mara…
Start > Acteurs > Willemijn Verkaik
Over...

Website:


Willemijn VerkaikNIEUWS
25/08/15

Cast Musicals in Concert aangevuld met o.a. Willemijn Verkaik

Willemijn Verkaik, Anouk Maas, Mariska van Kolck, Freek Bartels, William Spaaij en special guest-star Berget Lewis zijn de nieuwe namen die tijdens Musicals in Concert op 13 en 14 november zullen optreden. »
19/01/15

‘Buitenlanders’ terug in Nederland voor Jesus Christ Superstar

Willemijn Verkaik, Kok-Hwa Lie en Marcel Jonker, op dit moment te zien in Londen en Hamburg, zullen hun steentje bijdragen aan het musicalconcert van Jesus Christ Superstar, alsmede Renée van Wegberg. »
25/10/14

Willemijn Verkaik terug op West End

Willemijn Verkaik zal een rol gaan vertolken in de nieuwe Londense musical Women On The Verge Of A Nervous Breakdown., vanaf 16 december te zien in het Playhouse Theater »
15/07/14

Willemijn Verkaik stopt zaterdag als Elphaba

Willemijn Verkaik stopt zaterdag voortijdig als Elphaba in de Londense productie van Wicked. »
03/05/14

Tresore Producties haalt Andrew Lippa naar Nederland

Dat Bastiaan Roeters van Tresore Producties lef heeft werd duidelijk met Tick,Tick,Boom! Nu laat Tresore weer van zich horen... »


Productielijst


Artikelen
Interview
21/03/19

VIDEO: Willemijn Verkaik in ANNIE

Op 1 december 2019 gaat de nieuwe Mark Vijn-musical Annie in première met Willemijn Verkaik als Miss Hannigan. Musicalworld spreekt met… »
Reportage
28/02/17

Willemijn in de Londense WICKED: 10 jaar groen

Musicalworlds verslag van Willemijn Verkaiks première als Elphaba in de Londense Wicked op 28 februari 2017. Gesprekken met Willemijn zelf… »
Reportage
24/06/16

Hoogzomer met Sondheim - Willemijn Verkaik en Freek Bartels zingen Sondheim

Op 4 juli 2016 brengen Willemijn Verkaik, Freek Bartels, Renée de Gruijl en Steven Roox een muzikale ode aan Stephen Sondheim:… »
Recensie
13/11/15

Musicals-sing-along in Concert

Voor de tweede keer vond het spektakel Musicals in Concert plaats in de Ziggo Dome. Verschillende musicalsterren brachten musicalhits ten gehore… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
Musicalworld Awards
2000 Beste vrouwelijke hoofdrol