Musicalnieuws
Biografie

Willemijn studeerde in Nederland Theater-, Pop- en Jazz zang aan het conservatorium van Rotterdam, waar ze is afgestudeerd als zangpedagoge en uitvoerend musicus. Haar toneellessen heeft ze gehad van docenten van de Guildford School of Acting, bij Mara…
Start > Acteurs > Willemijn Verkaik
Over...

Website:


Willemijn VerkaikNIEUWS
25/08/15

Cast Musicals in Concert aangevuld met o.a. Willemijn Verkaik

Willemijn Verkaik, Anouk Maas, Mariska van Kolck, Freek Bartels, William Spaaij en special guest-star Berget Lewis zijn de nieuwe namen die tijdens Musicals in Concert op 13 en 14 november zullen optreden. »
19/01/15

‘Buitenlanders’ terug in Nederland voor Jesus Christ Superstar

Willemijn Verkaik, Kok-Hwa Lie en Marcel Jonker, op dit moment te zien in Londen en Hamburg, zullen hun steentje bijdragen aan het musicalconcert van Jesus Christ Superstar, alsmede Renée van Wegberg. »
25/10/14

Willemijn Verkaik terug op West End

Willemijn Verkaik zal een rol gaan vertolken in de nieuwe Londense musical Women On The Verge Of A Nervous Breakdown., vanaf 16 december te zien in het Playhouse Theater »
15/07/14

Willemijn Verkaik stopt zaterdag als Elphaba

Willemijn Verkaik stopt zaterdag voortijdig als Elphaba in de Londense productie van Wicked. »
03/05/14

Tresore Producties haalt Andrew Lippa naar Nederland

Dat Bastiaan Roeters van Tresore Producties lef heeft werd duidelijk met Tick,Tick,Boom! Nu laat Tresore weer van zich horen... »


Productielijst


Artikelen
Recensie
01/12/19

Annie (2019) in première (***) + VIDEO

Kijk naar Musicalworlds videoverslag van de première van ANNIE (2019). En lees gelijk onze ***-recensie voor deze flink aangepaste klassieke musical.… »
Reportage
06/07/19

Vrouwen op de rand van hun première (VIDEO + recensie)

Sinds 2016 worden door De Kernploeg met veel succes relatief onbekende Amerikaanse musicals geproduceerd. Na A New Brain en She Loves me»
Recensie
20/06/19

VIDEO + RECENSIE: Aida in Concert (***)

"Door de voelbare hiaten in de voorstelling zal het publiek moeite hebben zich mee te laten voeren”, vindt onze Frans van AIDA IN CONCERT, dat… »
Interview
21/03/19

VIDEO: Willemijn Verkaik in ANNIE

Op 1 december 2019 gaat de nieuwe Mark Vijn-musical Annie in première met Willemijn Verkaik als Miss Hannigan. Musicalworld spreekt met… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
Musicalworld Awards
2000 Beste vrouwelijke hoofdrol