acteur
Biografie

Michelle van de Ven was de afgelopen jaren volop te zien in Nederlandse en Duitse theaters. Van 2013 tot 2015 was zij zeer regelmatig te zien als Christine in Das Phantom Der Oper (The Phantom of the Opera) in Hamburg. In Nederland speelde ze onder andere…
Start > Acteurs > Ven > Michelle van de  Ven
Over...

Woonplaats:
Amsterdam


Michelle van de  VenBiografie
Michelle van de Ven was de afgelopen jaren volop te zien in Nederlandse en Duitse theaters. Van 2013 tot 2015 was zij zeer regelmatig te zien als Christine in Das Phantom Der Oper (The Phantom of the Opera) in Hamburg. In Nederland speelde ze onder andere mee in diverse zeer gewaardeerde M-lab voorstellingen als The Last Five Years (Sanne, de Nederlandse naam voor Cathy, Spring Awakening (Wendla) en Into the Woods (Rapunzel). Daarnaast speelde ze Nathalie Goodman in Next To Normal, Jenny Dillingham in Aspects of Love, en Johanna in Sweeney Todd.
.
Michelle studeerde in juli 2010 af aan de opleiding Muziektheater aan het Fontys Conservatorium. Daar speelde ze in verschillende producties, onder andere in Nine, City of Angels en Jane Eyre.
Lijst Producties
Michelle van de  Ven stond eerder óók in onderstaande producties. Klik voor meer informatie op deze titels van deze productie.