acteur
Biografie

Doris Baaten studeerde aan de Akademie voor Kleinkunst, onderdeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Naast de vele musicals waarin ze te zien is geweest presenteerde Doris in 1991 haar eerste solo-CD Sneeuw. Ook geeft zij interpretatieles…
Start > Acteurs > Baaten > Doris Baaten
Over...

 
Geb.datum:
12-041956
Woonplaats:
Amsterdam
Website:


Doris BaatenArtikelen
Reportage
05/11/17

RECENSIE EN VIDEO: Fiddler on the Roof, een traditie om te houden

VIER STERREN. De nieuwe Fiddler on the roof van de Theateralliantie is precies wat hoofdrolspeler Thomas Acda ons belooft: "een groot thema,… »
Interview
15/12/11

In gesprek met Doris Baaten

Doris Baaten is nu te zien in de musical Droomvlucht in Theater de Efteling. Wij spraken met haar over deze productie, over het hernemen van rollen en… »
Recensie
09/10/11

Droomvlucht komt niet van de grond

Het maken van een oorspronkelijke, fonkelnieuwe, Nederlandse musical is altijd een grote gok. De afgelopen tijd blijkt (gelukkig) steeds vaker dat Nederland… »
Recensie
08/11/10

WonderSchone Schijn

Met zo'n castlijst had het een musical kunnen zijn, maar Schone Schijn is "slechts" een geweldige televisieshow in het theater. »
Reportage
22/05/08

Oog in oog met de Schepper

De V&V-productie van Fame werd onlangs in CarrĂ© Amsterdam vereerd met een bezoek van haar schepper David De Silva. Een gefilmde reportage. »
Musicalreport
24/06/07

Forbidden Musicals 8: FMTV

Met gastpresentator Jacques d'Ancona is het Forbidden Musicals-team al weer toe aan zijn achtste productie. Ditmaal start het zijn eigen televisiekanaal,… »
Interview
25/04/05

Mamma Mia! 1 jarig bestaan

Op 9 november was het een jaar geleden dat de musical 'Mamma Mia!' in het Beatrix Theater in Utrecht in premiere ging. Het was een succesvol jaar voor… »