/acteur
Biografie

Femke Soetenga werd geboren in Steinheim, Duitsand, maar groeide op in Nederland. Daar volgde ze onder andere de opleidiing Muziektheater in Rotterdam (het tegenwoordige Codarts). In 2003 vertrok ze naar Hamburg om in Tanz der Vampire te spelen. Inmiddels…
Start > Acteurs > Soetenga > Femke Soetenga
Over...

 
Geb.datum:
26-01-1980
Woonplaats:
Hamburg (DE)
Website:


Femke SoetengaArtikelen
Interview
03/01/19

In gesprek met Femke Soetenga: Lara in Dr Zhivago

Femke Soetenga is al behoorlijk wat jaren actief in het Duitse taalgebied. Nu speelt ze onder andere Lara in Doktor Schiwago in Pforzheim. Musicalworld… »
Recensie
03/01/19

Over de grens: de musical Doktor Schiwago

Doctor Zhivago, de musical gecomponeerd door Lucy Simon, is te zien in het Duitse Pforzheim met de Nederlandse Femke Soetenga in de vrouwelijke hoofdrol.… »
Interview
01/05/17

Vanuit Wenen: Femke Soetenga

De producties in Wenen hebben een aantal Nederlanders in de cast. In Don Camillo & Peppone is een belangrijke bijrol weggelegd voor Femke Soetenga.… »
Recensie
22/04/17

Don Camillo & Peppone - das Musical

Een Zwitsers/Oostenrijkse musical, met Nederlanders in belangrijke rollen op basis van Italiaanse verhalen, die bekend zijn geworden dankzij Frans-Italiaanse… »
Interview
19/04/13

In gesprek met Femke Soetenga

Eén van de Nederlandse musicalactrices in Duitse dienst is Femke Soetenga, die onder andere Mrs Danvers speelde in Rebecca. Musicalworld sprak met haar. »
Recensie
20/04/13

Femke Soetenga schittert in Dracula

Femke Soetenga speelt een fantastische Mina Murray in een voorstelling die vocaal dik in orde is.De voorstelling: Dracula in Pforzheim »