Musicalnieuws
Biografie

Ivo Chundro bracht zijn middelbare schoolperiode door op Curacao. Na het behalen van zijn VWO-diploma verruilt hij Curacao voor Amsterdam. Daar volgt Ivo zijn hart en begint hij een vierjarige opleiding aan de Dansacademie van Lucia Marthas. Zijn specialisatie…
Start > Acteurs > Chundro > Ivo Chundro
Over...

 
Geb.datum:
24-03-1976
Woonplaats:
Amsterdam


Ivo ChundroArtikelen
Recensie
04/10/16

Rent verdient volle zalen

Deze week is de reprise van Rent in première gegaan in het Oude Luxor in Rotterdam. Mark en Marijke gingen er samen heen. Inclusief video-impressie… »
Recensie
17/03/09

De vijf kanjers van Moesicalworld

Zes mannen gooien hun ziel en zaligheid in een show vol publieksparticipatie: Five Guys Named Moe ging 17 maart in première in Hoorn. Een verslag,… »
Interview
02/03/09

Five Guys: Beware, Brother, Beware

Op 17 maart gaat de musical Five Guys named Moe in Hoorn in premiere. Op dit moment zijn cast en crew druk bezig met het setten van de voorstelling aangezien… »
Musicalreport
03/05/08

Met Impact opnieuw meesterlijke voorstelling in M-Lab.

M-Lab heeft met een aantal eerdere producties zijn waarde al bewezen, maar "Impact" geeft wederom aan hoe blij me mogen zijn met deze kweekvijver. »
Recensie
08/10/07

Cast Fame worstelt met Engelse taal

De eerste van de twee producties van Fame die we dit seizoen in de theaters kunnen zien is de Engelstalige, met een grotendeels Nederlandse cast. Hoewel… »
Perspresentatie
11/12/06

Remember my name, Fame

Vanaf 7 oktober 2007 brengt Stay Tuned, een onderdeel van de Theatre Entertainment BV, een Engelstalige productie van de musical 'Fame' naar Nederland.… »
Recensie
27/11/06

Honk! absoluut geen lelijk eendje!

Hoera! 'Honk!' is een vette hit! Hartverwarmend, hilarisch, een feest voor jong en oud. Dit is een show die geen theaterliefhebber aan zich voorbij mag… »