acteur
Biografie

Kim-Lian komt uit een muzikale familie. Haar ouders waren fanatieke dansers, haar moeder stond nog op de dansvloer toen ze zwanger was. Kim-Lian won in haar jeugd diverse danswedstrijden en deed regelmatig mee aan plaatselijke playbackshows. Op haar zesde…
Start > Acteurs > Meij > Kim Lian van der Meij
Over...

 
Geb.datum:
1-10-1980
Website:


Kim Lian van der MeijArtikelen
Interview
02/04/14

Just Once Again - Nog één keer om het af te leren

Musicalsterren slaan de handen ineen voor het benefietconcert Just Once Again voor Stichting Amal om kinderen in Somaliland een opleiding te geven.… »
Perspresentatie
19/09/12

Shrek: Een oger van meer dan 15 euro

Musicalworld's impressie van de perspresentatie van Albert Verlindes Shrek. Zowel geschreven als een video-impressie met William Spaaij,… »
Reportage
10/05/12

Shrek in een groen groen knollen knollenland

Musicalworld.TV volgt de Nederlandse cast van Shrek naar Londen. Gesprekken met William Spaaij, Kim-Lian van der Meij, Paul… »
Reportage
25/09/11

Première Daddy Cool: verre van koel

Zondag 25 september ging Albert Verlindes Daddy Cool in première. musicalworld.tv brengt verslag en heeft gesprekken met o.a. Kim-Lian… »
Perspresentatie
14/09/11

Daddy Cool: the Dutch Don’t Dance

musicalworld.tv kijkt mee naar een preview van Albert Verlindes nieuwste musical Daddy Cool. Gefilmde gesprekken met o.a. Kim-Lian van… »
Reportage
28/04/11

Daddy Cool: Boney M is cool

Een vernieuwd V&V, een vernieuwende musical? Daddy Cool moet hem worden. Musicalworld.tv gaat op onderzoek en spreekt met cast en creatives.… »
Reportage
25/01/11

Legally Blonde: 100 keer hoogblond

Onlangs werd de Nederlandse productie van de musical Legally Blonde voor de honderdste keer opgevoerd. Een reportage van musicalworld.tv. »
Recensie
10/10/10

Onweerstaanbare Legally Blonde

Het moet maar eens gezegd: Kim-Lian is weergaloos goed in Legally Blonde. Inclusief gefilmde Musicalworld.tv reportage. »
Perspresentatie
23/08/10

Waren we allemaal maar…Legally Blonde

Dit theaterseizoen komt V&V Entertainment met de feelgoodmusical Legally Blonde. Vandaag was er een openbare repetitie en Musicalworld was daar… »
Perspresentatie
09/02/09

Footloose op de gevoelige plaat

Op 9 februari 2009 reikten Coen en Sander van 3FM het castalbum van Footloose uit aan de hoofdrolspelers. Een gefilmde MusicalWorld.TV-reportage.… »
Perspresentatie
18/09/08

Stage lopen bij jong journalistiek Nederland

Schoolkrantredacties in heel Nederland kwamen naar Purmerend voor een echte persconferentie van de cast van Fame. Misschien dat Musicalworld.TV»
Reportage
22/08/08

Weerzien met Fame

V&V opent het nieuwe theaterseizoen met de terugkeer van Fame. Een gefilmde reportage van Musicalworld.TV. »