acteur
Biografie

Linda ’s liefde voor muziek werd haar met de paplepel ingegoten. Elk lid van haar familie speelde wel een of meerdere instrumenten of kon zingen en daar werd dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt. Daarbij groeide ze op in een kerk waar muziek erg belangrijk…
Start > Acteurs > Wagenmakers > Linda Wagenmakers
Over...

 
Geb.datum:
30-11-1975
Website:


Linda WagenmakersArtikelen
Musicalreport
30/03/12

Musical terug in Ahoy

Musical is terug in Ahoy. Musical Classics moet een nieuwe jaarlijkse traditie worden. De eerste versie smaakt naar….ja naar wat eigenlijk? Vlees? Vis?… »
Interview
21/05/11

Ster gespot bij Spamalot: Eric Idle

Musicalworld.tv is terug. Op 21 mei 2011 kwam Monty Python-lid Eric Idle op bezoek bij de Nederlandse Spamalot in Theater Carré in… »
Recensie
14/04/11

Spamalot: de grap die gaat als dit

Donderdag 14 april vond de galapremière plaats van Monty Python’s Spamalot in Rotterdam. Musicalworlds recensie. Ook met gefilmde impressie van… »
Perspresentatie
13/03/11

Lach je rot om Spamalot

Gefilmde reportage van musicalworld.tv rond Monty Pythons Spamalot. Gesprekken met cast en producent Albert Verlinde, die zich ook… »
Recensie
09/10/10

Rocky over the Rainbow anno 2010

Na 8 jaar keert de musical Rocky over the Rainbow in een nieuw jasje terug in de Nederlandse theaters.Op 9 oktober vond de premiere in Amsterdam plaats… »
Perspresentatie
18/05/10

Musicalworld terug naar de Middeleeuwen

Volgend theaterseizoen komt V&V Entertainment in samenwerking met het Musical van Vlaanderen met Monty Pythons Spamalot. Vandaag kreeg Musicalworld… »
Recensie
08/11/09

Hans en grietje: Zoet genoeg

In de stadsgehoorzaal van Vlaardingen ging op 8 november 2009 Hans & Grietje de musical in premiere. »
Recensie
25/04/05

Crazy Situation

Een avondje je 'Love me...' is er op gericht om je aan het eind van de avond een 'feel-good' gevoel te geven. En daar slagen ze in. Maaike Widdershoven:… »
Perspresentatie
25/04/05

Love me just a little bit more

Zo'n 8 maanden geleden kwamen Eelco Claassen, Benno Hoogveld, beiden van First in the Field Theatrical, en Kok-Hwa Lie met het idee om een musical te maken… »