Musicalnieuws
Biografie

Tijdens haar opleiding aan het Kopse Hof te Nijmegen nam ze zanglessen en deed na haar propedeuse, toelatingsexamen voor het Utrechts Conservatorium. Ze werd toegelaten tot het voorbereidend jaar Lichte Muziek Zang. Na twee jaar wisselde ze van opleiding…
Start > Acteurs > Widdershoven > Maaike Widdershoven
Over...

 
Geb.datum:
14-02-1969
Woonplaats:
Scheveningen
Website:


Maaike WiddershovenArtikelen
Reportage
17/12/17

VIDEO: Mozart! de musical in première in Antwerpen

Musicalworld doet verslag van Mozart de musical. Door het slechte weer misten wij de première, maar haalden de schade een week later in. In afwachting… »
Reportage
13/12/17

VIDEO en RECENSIE: West Side Story 2017, Sharks en Jets vechten nog steeds

Musicalworld woont de première bij van de internationale versie van West Side Story die ons land de komende weken aandoet. In ons videoverslag… »
Recensie
29/11/15

Willem Ruis - De première van zijn leven

Xander van Vledder straalt en lijdt in Willem Ruis - De show van zijn leven, een show die vooral de oudere generatie boeit. Inclusief videoverslag… »
Perspresentatie
12/10/15

Wie was Willem Ruis?

De eerste repetitie voor de musical Willem Ruis – de show van zijn leven is vandaag gestart. Traditioneel, met het aansnijden van de taart, en… »
Perspresentatie
21/05/15

Twee kanten van een quizmaster - Willem Ruis de musical

Op 29 november 2015 gaat Willem Ruis, De show van zijn leven in première. Musicalworld.TV spreekt met hoofdrolspelers Xander van Vledder»
Recensie
22/11/10

Volendam de Musical: seks, drugs en palingsound

In Volendam wordt de palingsound gemengd met theater. Ook het publiek blijkt een mengeling, van observerend theaterpubliek en enthousiaste mee-klappers.… »
Special
14/12/09

De Theater Revue: Revue! Revue!

In een showcase van een klein uur laat Theater Popcorn ons kennis maken met hun plannen voor de Nederlandse theaters: De Theater Revue. »
Interview
27/11/09

Theater Popcorn presenteert De Theater Revue

Een avond onbekommerd lachen bij ouderwets amusement in een nieuw jasje. Maaike Widdershoven, Amber Teterissa, Daniël Staakman en Sven Polak hebben samen… »
Perspresentatie
14/11/05

Poison Ivy

Naast het internationale musical "geweld" dat we dit seizoen in de Nederlandse theaters te zien krijgen, komt Opus One ook dit jaar weer met een unieke… »
Musicalreport
05/05/05

Rex

Het Oedipus-syndroom is van alle tijden. Dit is Rex. »
Musicalreport
04/05/05

The Sound of Music in Scheveningen

Maaike speelt de sterren van de hemel in deze musical, ze sprankelt op het podium, en haar stem vond ik hier in het theater echt geweldig. »
Perspresentatie
24/04/05

cd-presentatie Come Away

Hans Peter Janssens en Maaike Widdershoven zijn namelijk beide ambassadeur voor de stichting Child Right. De opbrengst van de single komt dan ook ten goede… »