musical
Biografie

Maike volbracht haar kandidatuurjaren aan het Conservatorium van Brussel, afdeling Drama/Musical en studeerde in 2000 af aan het Koninklijk Conservatorium van Gent, afdeling Drama.Al tijdens haar opleiding stond Maike in verschillende producties, zoals…
Start > Acteurs > Boerdam > Maike  Boerdam
Over...

 
Geb.datum:
19-07-1976
Woonplaats:
Sluis
Website:


Maike  BoerdamArtikelen
Recensie
09/11/19

November 1989 - Singing Factory

Precies 30 jaar na de val van de muur gaat ‘November ’89’ van ‘the Singing Factory’ in première. Het is een gezinsdrama tijdens de bouw van… »
Recensie
19/10/19

Liedjes van Annie

In het Antwerpse Fakkeltheater (Rode zaal) komen de liedjes van Annie M.G. Schmidt weer tot leven. Sam Verhoeven, Maike Boerdam en Lucas van den Eynde… »
Recensie
31/05/19

Titus in de Bonifatiuskapel

Vijf jaar na de herneming van Bonifatius de musical is de Bonifatiuskapel opnieuw een musical locatie. Ditmaal is het een volledig eigen productie over… »
Recensie
18/11/18

Songs zijn de grote ster in Soof de Musical (+ VIDEO)

Na maandenlang workshoppen is Soof de Musical gisteren eindelijk in première gegaan. Het verhaal kennen we allang, de songs zijn nieuw. En laten die songs… »
Perspresentatie
24/09/18

VIDEO. Soof de musical - Van workshop naar voorstelling

Na een winter van proefvoorstellingen wordt Soof nu toch een echte musical. Musicalworld bezocht de eerste repetitiedag en sprak met castleden Maike… »
Reportage
18/11/16

Première De Rozenoorlog: Huwelijk is oorlog

De laatste, gesubsieerde musical van Judas is de komedie De Rozenoorlog, vooral bekend als film. In de Vlaamse bewerking spelen Lucas Van den… »
Reportage
21/07/15

Stalker de webserie - Pas op, een musicalster achter je!

Musicalacteurs Maike Boerdam (Hartsvrienden) en Steve Beirnaert (Wickie de musical) hebben een tiendelige dagelijkse webserie… »
Interview
03/06/12

Annie: In gesprek met Maike Boerdam

3 juni werd duidelijk wie de weesmeisjes zullen gaan spelen in Annie. Na de presentatie sprak Musicalworld met Grace Maike Boerdam. »
Interview
05/03/10

MusicalWorld.TV: Dicht bij Maike Boerdam

Onlangs verscheen een album van Maike Boerdam met dertien Nederlandstalige musicalklassiekers: Dichtbij Broadway. MusicalWorld.TV sprak met… »
Reportage
12/12/09

Indië aan het IJ: M-Labs Geheime Tuin

De eerste nieuwe musical van het M-Labseizoen 2009-2010 is een feit: De Geheime Tuin beleefde op 12 december 2009 haar première. Inclusief gefilmde… »
Reportage
20/11/09

Geheimen in de tuin van M-Lab

Vanaf 12 december 2009 speelt M-Labs familievoorstelling De geheime tuin.De repetities zijn nog maar net begonnen, maar nu was er al een… »
Fotoverslag
17/12/08

Evita op z’n Vlaamst

Evita loopt op z’n einde, maar zo vlak voor het einde van het jaar staat de voorstelling nog even in de kijker. »
Interview
31/01/04

Maike Boerdam over The Sound Of Music

Er is daardoor een complete musical ontstaan die niet alleen zoet is. Het is niet zomaar bedacht van 7 kinderen in een familie kom we laten ze zingen,… »