musical
Biografie

De interesse van Van Weelden voor het theatervak werd gewekt door het zien van The Phantom of the Opera begin jaren '90. Hij nam zanglessen en sloot hij zich aan bij de Zoetermeerse theaterproducent Greg & Baud Productions waar hij in vele rollen te zien…
Start > Acteurs > Weelden > Milan van Weelden
Over...

 
Geb.datum:
12-12-1980
Woonplaats:
Zoetermeer
Website:


Milan van WeeldenArtikelen
Recensie
18/07/19

Jeanne D’Arc in Zoetermeers Buytenpark

Een traditie die hoog moet worden gehouden: de jaarlijkse Buytenpark-voorstelling in Zoetermeer. Na een prachtige versie van The Pirate Queen vorig jaar… »
Recensie
27/12/16

Peter Pan, terug naar spektakelland

Iets kleiner in schaal, maar Peter Pan, the Never Ending Story in de Stadsschouwburg van Antwerpen is nog steeds een overdonderd visueel spektakel. »
Recensie
13/07/14

Het verdwenen dorp: spectaculaire theaterprequel van Hex

Griezelige gebeurtenissen met fraaie zang en spektaculaire effecten in de open lucht: het Zoetermeerse Buytenpark is weer 'the place to be'. »
Recensie
23/12/12

Peter Pan, een visueel spektakel

Peter Pan – the Neverending Story, het arenaspektakel dat 14 t/m 17 februari in Ziggo Dome te zien is, beleefde in Brussel de officiële première.… »
Recensie
02/08/09

Sprookjesboom-musical in het groot

Zes topspelers en een fraai groots decor zijn twee van de ingrediënten van een uurtje heerlijk entertainment. De Efteling mag trots zijn op hun eerste… »
Recensie
13/06/09

De Vliegende Hollander: De Hollander vaart!

Het is weer zover! Greg & Baud producties presenteert hun jaarlijkse openluchtvoorstelling in het Buytenpark in Zoetermeer. Een feest in de buitenlucht! »
Recensie
21/10/06

de Legende van de Vliegende Hollander

De naam "Vliegende Hollander" is bekend; de bijbehorende legende veel minder. Als het aan Storytellers ligt komt daar verandering in. Ze willen met voorstelling… »
Recensie
13/06/06

MacBeth

The Scottish Play"; zo spreken acteurs in het theater over MacBeth . Het noemen van de naam van dit Shakespeare-toneelstuk brengt onheil. Het is misschien… »
Recensie
21/05/06

MacBeth - Concertuitvoering

Vanaf 8 juni is in het Buytenpark van Zoetermeer de voorstelling MacBeth te zien, met de officiele premiere op 10 juni. Een openluchtvoorstelling dus van… »
Recensie
23/10/05

Jack the Ripper

Jack the Ripper is een voorstelling die muzikaal klopt en erg aanspreekt. Ook de hoofdrollen worden prima ingevuld. Een mooi verhaal dat waar zou kunnen… »