acteur
Biografie

Anouk begon haar opleiding aan de Rotterdamse dansacademie richting docent moderne dans en jazz dans. Ze maakt een overstap naar de Amsterdamse school voor de hoge kunsten waar ze haar studie vervolgt, dit keer de richting Jazz dans en Showmusicaldans.…
Start > Acteurs > Nes > Anouk van Nes
Over...

 
Geb.datum:
26-3-1971
Woonplaats:
Amsterdam
Website:


Anouk van NesNIEUWS
16/11/06

Verlenging voor Cats

De musical Cats wordt wegens overweldigend succes verlengd in Heerlen, Rotterdam en Eindhoven. Cats is op dit moment de grootste reizende productie in Nederland. Inmiddels zijn er meer dan 225.000 kaarten verkocht voor de wereldhit Cats.

»
30/06/09

Nieuwe website voor Joop van den ende Theaterarrangementen

Anouk van Nes, één van de hoofdrolspelers van Mamma Mia!heeft vandaag de volledig vernieuwde website van Joop van den Ende Theaterarrangementen geopend door als eerste een arrangement samen te stellen rondom de productie Mamma Mia!. »
17/08/06

Musical Sing-a-long op de Dam tijdens de Uitmarkt

Dat musicals ongekend populair zijn bewijst het feit dat er dit jaar meer musicals dan ooit op de Uitmarkt in Amsterdam te zien zijn. Voor het eerst presenteert de AVRO op zaterdagavond 26 augustus live vanaf de Dam een Musical Sing-a-Long met tal van oude en nieuwe musicalnummers. Traditiegetrouw is de informatiestand van Joop van den Ende Theaterproducties een ontmoetingsplek voor de vele musicalfans uit heel Nederland. Naast het ontmoeten van hun musicalsterren, kunnen de jonge fans zich op laten maken als een katje uit Cats of kunnen fans meedoen aan de My Fair Lady hoedenshow.

»
10/08/06

Meer musicals dan ooit op de Uitmarkt in Amsterdam

Dat musicals ongekend populair zijn bewijst het feit dat er dit jaar meer musicals dan ooit op de Uitmarkt in Amsterdam te zien zijn. Voor het eerst presenteert de AVRO op zaterdagavond 26 augustus live vanaf de Dam een Musical Sing-a-Long met tal van oude en nieuwe musicalnummers. Traditiegetrouw is de informatiestand van Joop van den Ende Theaterproducties een ontmoetingsplek voor de vele musicalfans uit heel Nederland. Naast het ontmoeten van hun musicalsterren, kunnen de jonge fans zich op laten maken als een katje uit Cats of kunnen fans meedoen aan de My Fair Lady hoedenshow

»
15/02/10

Mamma Mia opent Gay Bride

Lone van Roosendaal, Mylène d’Anjou en Anouk van Nes openden op Valentijnsdag al knallend The Gay Bride, de allereerste homotrouwbeurs in Nederland. »
23/04/06

Les Liaisons Dangereuses - de musical

Amsterdam - Op 8 - 11 mei 2006 presenteert de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater “Les Liaisons Dangereuses”, een nieuwe musical naar het boek van Choderlos de Laclos. Regie is in handen van Caroline Frerichs (“A Little Night Music”), de tekst is van Allard Blom, de muziek van Jeroen Sleijfer en choreografie van Hester Schrofer. De cast bestaat uit Anouk van Nes, Jacqueline Aronson, Christiaan Nannen, Danny Houtkooper, Dennis Radelaar, Irene Borst en Anne-Marie van den Aarsen.

»
05/02/08

Dirty Dancing neemt intrek in het Beatrix Theater

De cast en crew van de theaterproductie Dirty Dancing nemen vandaag hun intrek in het Beatrix Theater Utrecht. »
06/08/07

Chris Tates en Anouk van Nes in Dirty Dancing

Chris Tates zal naast Anouk van Nes in de aankomende musical 'Dirty Dancing' te zien zijn. Zij zullen de ouders van hoofdrolspeelster Francis, Baby, Houseman gaan spelen. In het voorjaar van 2008 is deze productie in het Beatrix Theater in Utrecht te zien. »
26/04/11

Anouk van Nes in La Cage aux Folles

Vanaf morgen is actrice Anouk van Nes te zien in de musical La Cage aux Folles. De rol van Gerrie van der Klei wordt tijdelijk overgenomen door Anouk omdat Gerrie onlangs haar heup heeft gebroken en voorlopig niet kan spelen. »