acteur
Biografie

Cystine Carreon werd geboren in 1973 in de Filipijnen als jongste van drie zussen: Cybele, Cyrille en Cystine. In 1978 kwam ze naar Nederland. Ze studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, met als hoofdvak viool. Viool Koninklijk Conservatorium…
Start > Acteurs > Carreon > Cystine Carreon
Over...

 
Geb.datum:
05-09-1973
Woonplaats:
Den Haag


Cystine CarreonNIEUWS
10/02/10

Sondheim 80 festival in het M-lab

Deze zomer organiseert M-Lab het Sondheim 80 Festival als eerbetoon aan de gelauwerde Amerikaanse componist en tekstschrijver Stephen Sondheim, die op 22 maart 80 hoopt te worden. »
07/01/14

Ron Link en Cystine Carreon in “Best of Musical

In de eenmalige voorstelling Best of Musical in Gouda zullen naast Tony Neef en Marleen van der Loo ook Cystine Carreon en Ron Link te zien zijn. »
21/06/10

Nederlands MusicalCamp

Musicalartiesten Cystine Carreon, Jeroen Phaff, Marleen van der Loo en Martin van Bentem komen in de week van 26 juli t/m 1 augustus eenmalig samen tijden het Nederlands MusicalCamp. »
23/09/09

Misery voor Cystine Carreon

Cystine Carreon neemt de rol van Misery voor haar rekening in de gelijknamige M-Lab musical. »
06/11/09

M-Labs Misery afgelast

De nieuwe M-Lab-productie van Stephen Kings Misery, die vanaf 11 november zou spelen, is afgelast. Zo meldt de e-mail aan alle kopers van een toegangskaart. »
20/10/06

Grease speelt door tot de zomer van 2007

Zondag 22 oktober om 17.00 uur beleeft de musical Grease haar premiere in Theater aan de Parade te Den Bosch. Met de premiere komt een einde aan de ruim twee maanden durende repetitieperiode onder leiding van regisseur en choreograaf Martin Michel. Tegelijkertijd vormt de voorstelling het startschot van de landelijke tournee die vrijwel overal uitverkocht is. Alleen voor de voorstellingen in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam (eind februari-begin maart 2007) zijn nog kaarten beschikbaar, aangezien de kaartverkoop daar nog moet beginnen. Daarom hebben producenten Albert Verlinde en Roel Vente besloten tot een verlenging tot en met halverwege juli 2007.

»
17/04/10

Fataal by Cystine Carreon

Cystine Carreon, bekend van vele musicals en haar rol in de hit-serie ‘Gooische Vrouwen’, presenteert op 29 April 2010 haar eerste werkvoorstelling FATAAL. »
20/04/11

De Eetclub in het theater

De roman De eetclub van Saskia Noort wordt een toneelstuk. Dat heeft Bos Theaterproducties bekend gemaakt. De voorstelling gaat in november 2011 in première in het DeLaMar Theater en is daarna tot eind maart door heel Nederland te zien. »
10/04/08

Cystine Carreon toch niet in Forbidden on Tour

Vanwege de onverwacht hoge werkdruk bij de musical Fame heeft Cystine Carreon alsnog moeten besluiten niet mee te doen met Forbidden Musicals on Tour 2008. »
25/06/14

Cystine Carreon samen met dochter in Pluk van de Petteflet

Vanaf september zijn Cystine Carreon en haar dochter Kyana samen te zien in Pluk van de Petteflet. De 9-jarige Kyana speelt de rol van Aagje; »
04/03/10

Cystine Carreon nu toch in M-Lab

Ze zou al met Misery in het M-Lab te zien zijn. Dat ging niet door, maar nu is Cystine toch in het Amsterdamse theater te zien en vooral horen: in haar eerste soloprogramma. »
12/12/07

Cystine Carreon mogelijke vervanger zwangere Kim-Lian

Cystine Carreon gaat mogelijk Kim-Lian van der Meij vervangen in Fame. Kim-Lian (27) is nu ruim drieenhalve maand zwanger en zal daarom niet de hele tour van Fame kunnen spelen. Op dit moment zijn er gesprekken met meerdere actrices en Cystine is daar een van. »
13/01/08

Cystine Carreon in februari al in Fame te zien

Cystine Carreon, die de zwangere Kim Lian van der Meij gaat vervangen in Fame, zal begin februari al voor het eerst opgaan in de rol van Carmen. »
30/10/07

Cystine Carreon in Vlaamse Grease

Cystine Carreon, die in Nederland afgelopen seizoen de rol van Rizzo op zich nam, zal in december de rol opnieuw vertolken in de Vlaamse versie. »
22/02/14

Cystine Carreon in Pluk van de Petteflet

10 jaar nadat Pluk van de Petteflet in het theater te zien was keert hij weer terug in het theater. Ditmaal met twee kinderen in de rollen van Pluk en Aagje, aangevuld met volwassenen, zoals Cystine Carreon. »
01/06/11

Cystine Carreon en Hilke Bierman in M-Lab musical De Engel van Amsterdam

Met de toevoeging van onder andere Cystine Carreon en Hilke Bierman is de cast voor de M-lab musical De Engel van Amsterdam compleet.
»
18/03/09

Cystine Carreon bij Ik hou van Holland

Op 21 maart is Cystine Carreon te zien in het RTL 4 programma 'Ik hou van Holland'. Zij zal het team van Beau komen versterken.
»
04/04/06

Cystine Carreon als Rizzo in Grease!

Het is even stil geweest qua musicalproducties voor Cystine Carreon, maar in theaterseizoen 2006-2007 is zij weer helemaal terug. Cystine zal de rol van Rizzo gaan spelen in de aankomende tournee van de musical ‘Grease’ geproduceerd door V&V Entertainment. Grease gaat op zondag 22 oktober 2006 in premiere in Theater aan de Parade te Den Bosch. Aansluitend volgt een uitgebreide landelijke tournee. Deze is in omvang te vergelijken met de succesproductie Annie, die dit seizoen in de Nederlandse theaters te zien was.

»
22/10/09

Constancia show in Panama

Op 29 oktober staat de voorstelling Constancia in Panama in Amsterdam. Een avond met een 5 koppige live band, musicalzangers / zangeressen en geweldige dansers. Alles onder leiding van leading lady Erica Groeneveld. »