musical
Biografie

Daphne behaalde in 1998 het diploma Sociaal Agogische Dienstverlening. In 2001 studeerde ze af aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. Ze kreeg zangles van Margot Giselle en volgde diverse spel- en zangworkshops van onder andere Jasperina…
Start > Acteurs > Flint > Daphne Flint
Over...

Woonplaats:
Amsterdam


Daphne FlintNIEUWS
26/04/11

Waarom mannen sex willen en vrouwen liefde

Van 1 tot en met 19 juni is Alfred van den Heuvel samen met Daphne Flint en Stefan de Kogel te zien in het nieuwe toneelstuk Waarom mannen sex willen en vrouwen liefde, exclusief in het Werkteater te Amsterdam. »
04/02/11

Stemproblemen voor Daphne Flint

Ik zou je het liefste in een doosje willen doen, het liedjesprogramma van Purper van Frans Mulder, is vanavond in Theater de Voorste Venne te Drunen afgelast vanwege stemproblemen bij actrice Daphne Flint. »
12/04/07

Rol Serena in Fame voor Daphne Flint

Daphne Flint wordt Serena in de nieuwe Nederlandstalige versie van de musical Fame, die op 20 januari 2008 in premiere gaat in Tilburg. Daphne kwam als winnares van de auditie uit de bus op donderdag 12 april.

»
05/02/11

Premiere Ik zou je het liefst in een doosje willen doen gaat door

Musicalactrice Daphne Flint mag weer zingen. Daarmee zijn de laatste try-out zaterdag en de première zondag van de muzikale voorstelling 'Ik zou je het liefste in een doosje willen doen' veilig. Dat liet een woordvoerder van producent V&V vandaag weten. »
28/08/09

Musical Piaf trekt 200.000 bezoekers

Donderdag 27 augustus 2009 bevond de 200.000e bezoeker van de musical Piaf zich in het Beatrix Theater te Utrecht. De voorstelling had, geheel in de stijl van Piaf, drie nieuwe mannen. »
21/09/09

Musical Dorus afgelast

De musical Dorus gaat dit seizoen niet door. Producenten V&V Entertainment en het Amsterdams Kleinkunst Festival hebben deze beslissing moeten nemen in overleg met Karel de Rooij en Peter de Jong die de hoofdrollen voor hun rekening zouden nemen. »
17/04/12

Alles of Iets

Alles of Iets is een nieuwe komische minimusical over wat er kan gebeuren met een vriendschap tussen twee stelletjes als geld het voor het zeggen krijgt. In een volslagen bizarre lotto-show zien we hoe hebzucht, afgunst en jaloezie een vriendschap van binnen uit vergiftigen. Want wat gebeurt er met die vriendschap als een van de twee koppels de loterij wint? »