musical
Biografie

Edwin Jonker studeerde na de HAVO en het VWO een jaar geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Won in 2001 een John Kraaykamp Musical Award voor Beste Mannelijke Bijrol voor zijn vertolking van de rol van Tom Collins in Rent


Start > Acteurs > Jonker > Edwin Jonker
Over...Edwin JonkerNIEUWS
15/09/06

Ruth Jacott in Billie Holiday musical

Ruth Jacott zal volgend theaterseizoen weer in een musical te zien zijn. V&V Entertainment komt in seizoen 2007-2008 met een musical over het leven van Billie Holiday en Ruth Jacott gaat de hoofdrol vertolken. Het script voor deze productie gaat geschreven worden door Pieter van de Waterbeemd. Hij heeft ook het script voor de musical ‘Doe Maar’ geschreven; een andere V&V Entertainment musical die in januari in premiere gaat. De repetities voor de Billie Holliday musical beginnen na de zomer van 2007, de première staat gepland voor december van dat jaar.

»
09/06/10

Geen Home again.

De derde Home voorstelling, die dit najaar in productie had moeten gaan, gaat niet door »
04/04/08

Extra voorstelling musical Billie Holiday

Eerder werd de uiterst succesvolle musical over een grootse vrouw, Billie Holiday, al één maand verlengd. »
28/08/12

Edwin Jonker wordt Eddie Jonker

Vandaag werd bekend gemaakt dat Edwin Jonker de rol van Eddie op zich zal nemen in de musical Sister Act. »
04/04/14

Edwin Jonker swingt nog even door

Nu speelt Edwin Jonker nog in de Nederlandse versie van Sister Act, maar later dit jaar is hij te bewonder in Dreamgirls »
26/04/10

10 jaar na HOME: HOME AGAIN

Theaterproducent Beeldenstorm brengt tien jaar na de musical HOME, de voorstelling HOME AGAIN naar het theater. De rockmusical gaat over vijf jongeren in een opvanghuis die zich hieruit proberen los te vechten. »