musical
Biografie

Hein Gerrits volgde de vooropleiding aan het Centrum voor de Kunsten Eindhoven. Vervolgens volbracht hij de Jazz- en Musicaldansopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam. Tevens volgde hij diverse lessen aan de Frank Sanders’ Akademie voor…
Start > Acteurs > Gerrits > Hein  Gerrits
Over...

 
Geb.datum:
9 mei 1981
Woonplaats:
Amsterdam
Website:


Hein  GerritsNIEUWS
07/09/08

Verrassing bij 1e live show Op zoek naar Joseph

Verrassing bij de zoektocht naar Joseph! Finalist Tommie ging er zondagavond uit omdat hij zich helemaal wil storten op de hoofdrol Troy in High School Musical. »
29/11/10

Nieuwe voorstelling Hein Gerrits en Vannessa Timmermans in juni

Na hun succesvolle en bekroonde voorstelling Doodgelukkig (2009) keren Hein Gerrits en Vannessa Timmermans in juni 2011 terug met Er was eens, naar eigen zeggen een 'misgelopen sprookje'. Kaarten zijn nu al verkrijgbaar. »
03/05/11

Juni musicalmaand in het Ostadetheater!

Ostadetheater, proeflokaal voor nieuw theatertalent in de Amsterdamse Pijp, heeft de genres muziektheater en muziek opgenomen in de programmering. Naast de voorstelling ‘Timber’ in het genre hedendaags muziektheater, staan er in de maand juni 3 musicals op het programma!
»
13/01/10

Hein en Vannessa genomineerd voor award

Op zondagmiddag 17 januari 2010, vanaf 14:30 uur, wordt voor de derde maal de Almost Famous Award uitgereikt in het Ostadetheater in Amsterdam. »
11/03/11

Hein Gerrits’ Er was eens ook in Groningen en Antwerpen

De opvolger van het succesvolle Doodgelukkig, de muzikale voorstelling waarmee musicalacteurs Hein Gerrits en Vannessa Timmermans een Almost Famous award wonnen, pakt het groter aan. Er was eens...zal komende juni naast Amsterdam ook in Groningen en Antwerpen gespeeld worden. »
12/05/10

Hein Gerrits terug in Joseph, ook als Joseph!

Hein Gerrits zal over 2 weken weer terugkeren naar de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Ook zal hij een aantal keren weer in de hoofdrol van Joseph te zien gaan zijn. »
19/04/07

Hein Gerrits is Schlomo in “Fame”

Hein Gerrits wordt Schlomo in de nieuwe Nederlandstalige versie van de musical Fame, die op 20 januari 2008 in premiere gaat in Tilburg. Hein wist donderdag 19 april zijn concurrenten te verslaan in het programma De weg naar Fame.

»
14/06/13

Hein Gerrits in nieuwe minimusical

Vanaf 20 juni speelt Hein Gerrits (Josephine B.) in Handjes in de lucht, een minimusical over een succesvolle volkszanger en zijn fans. Ook Ara Halici en Alexandra Alphenaar spelen mee. Allard Blom schreef het script. »
07/03/12

Hein Gerrits in ‘Avenue Q’

Gisteravond is het eerste castingnieuws naar buiten gekomen over de Nederlandse versie van de musical Avenue Q »
18/01/10

Hein Gerrits en Vannessa Timmermans winnen Almost Famous Award

Op zondag 17 januari 2010 werd voor de derde maal de Almost Famous Award uitgereikt in het Amsterdamse Ostadetheater. Hein Gerrits en Vannessa Timmermans zijn met hun voorstelling Doodgelukkig door het publiek gekozen tot de winnaars. »
23/08/08

Fame terug in het theater na zomerstop

Na een paar weken zomervakantie is de Nederlandse Fame vanaf 21 augustus weer terug in het theater voor de laatste 3 en halve maand van de tour die, na de laatste voorstelling, in totaal bijna een jaar heeft geduurd. »
03/01/10

Doctor Dolittle de musical naar Nederland

V&V Entertainment komt aankomend theaterseizoen met de musical Doctor Dolittle, gebaseerd op een reeks kinderboeken van Hugh Lofting. Edwin Rutten zal de titelrol gaan spelen. »
15/05/08

David De Silva op bezoek bij ‘zijn’ Fame in Carré, Amsterdam

David De Silva, de schrijver en bedenker van de musical Fame, komt volgende week naar Nederland om De Nederlandse Fame te bekijken »
07/12/12

Cast Josephine B. nagenoeg compleet

De rol van Josephine Baker zal gespeeld worden door de zangeres Leki. »
04/12/09

Backstage bij Op zoek naar Mary Poppins

Wat gebeurt er in de studio van ‘Op zoek naar Mary Poppins’? Hoe voelen de finalisten zich? Wat is de mening van de panelleden en welke sterren bevinden zich in de studio? »
22/05/12

Avenue Q teruggetrokken

RTL Boulevard meldt zojuist dat productie maatschappij Three and a Crowd de voorstelling Avenue Q heeft teruggetrokken. »