acteur
Biografie

Jeroen werd geboren in 1965 te Wormerveer en is de oudste zoon in een gezin met nog twee jongere zussen. Vanaf 1973 bracht hij zijn jeugd echter door in Breda. Na het voltooien van de HAVO studeerde Phaff klassieke zang bij Bernard Kruysen en Hans Smour.…
Start > Acteurs > Phaff > Jeroen Phaff
Over...

Website:


Jeroen PhaffNIEUWS
08/09/06

Ruim 120.000 kaarten verkocht voor the Wiz

Zaterdagavond gaat, na een try out periode van twee weken, in het Beatrix Theater in Utrecht de musical The Wiz in première. Een feestelijke feelgood musical over doorzettingsvermogen en het geloof in jezelf. De Nederlandse versie van de musical The Wiz is gebaseerd op het oorspronkelijke Amerikaanse verhaal The Wizard of Oz . De titelrol wordt vertolkt door Danny de Munk en Nurlaila Karim speelt de hoofdrol van Dorothy. Voor de musical, die exclusief in het Beatrix Theater te zien zal zijn, zijn op dit moment 127.487 kaarten verkocht.

»
27/11/12

MusicalMemories

Hoogtepunten uit de mooiste musicals op één avond? Ramaekers Entertainment brengt op 26 mei 2013 exclusief in Stadsschouwburg Haarlem het musicalconcert MusicalMemories. »
12/11/09

Jeroen Phaff in Pipo de musical.

We hoorden het bij de premiere al, maar nu laat ook de producent het weten. Jeroen Phaff zal tijdelijk de rol van Dikke Deur gaan spelen. »
17/02/10

Jeroen Phaff in Elvis Costello’s The Juliet Letters

Lieve Julia heet de voorstelling die is gebaseerd op het album The Juliet Letters van Elvis Costello. Een Nederlandse bewerking van brieven aan Shakespeare's Julia. »
08/07/11

Jeroen Phaff en Marleen van der Loo zingen met Musicalcamp-ers

Tweevoudig MusicalAward winnaar Jeroen Phaff (o.a. Footloose, Kruimeltje, Tarzan) en Marleen van der Loo (o.a. Footloose, 1953 de Musical, Mama Mia) zullen als solist optreden tijdens MusicalCamp in Concert. »
03/04/15

Jeroen Phaff en Jim de Groot in Musicals Gone Mad 2015

De cast van de jaarlijkse musicalparodie Musicals Gone Mad zal dit jaar bestaan uit Britt Lenting, Gitty Pregers, Eline Schmidt, Mark van Beelen, Giovanni Kemper en Jeroen Phaff. Jim de Groot presenteert het geheel.. »
04/01/07

Jeroen Phaff als Korchak in de musical Tarzan

Jeroen Phaff gaat de rol van Korchak, stamleider van de gorillakolonie, spelen in de musical Tarzan. Deze musical is een co-productie van Joop van den Ende Theaterproducties en Disney Theatrical Productions en gaat op 15 april 2007 in premiere in het Fortis Circustheater Scheveningen. Zijn rol van Anatoli Sergievsky in de musical Chess wordt vanaf 16 januari vertolkt door Henk Poort.

»
25/06/07

Al 350.000 kaarten verkocht voor Tarzan

Twee maanden na de première van het theaterspektakel Tarzan zijn er maar liefst 350.000 kaarten verkocht. De aanhoudende vraag naar kaarten heeft er voor gezorgd dat er vandaag 25.000 extra kaarten in de verkoop gaan. »