musical
Biografie

Wieneke Remmers studeerde muziektheater aan het Fontys Conservatorium en aan de Dansacademie Tilburg. Haar zangcoach is Edward Hoepelman. Volgde diverse acteerworkshops bij o.a. Geert de Jong, Hans Hoes, Carine Crutzen en Henny Kaan.

Theater pijl lees meer
Start > Acteurs > Remmers > Wieneke Remmers
Over...

Website:


Wieneke RemmersNIEUWS
08/04/10

the Hills are alive in de Bijenkorf

Op maandag 12 april brengt een deel van de cast van de musical The Sound of Music een bezoek aan de Bijenkorf in Rotterdam. »
16/01/15

Zondag Remmers-dag

Wieneke Remmers speelt vanaf 8 februari 2015 elke zondag de rol van Conny Stuart in de musical Sonneveld in DeLaMar. Ze wordt daarmee alternate van Mariska van Kolck. »
30/05/09

Wieneke Remmers maakt filmdebuut

Musicalactrice Wieneke Remmers maakt binnenkort haar filmdebuut. »
26/03/08

Wieneke Remmers in musical Sound of Music

In het Oostenrijkse Salzburg maakten de Efteling en V&V de cast bekend voor The Sound of Music. »
13/12/09

Wieneke Remmers in Toon Hermans musical

Wieneke Remmers zal volgend theaterseizoen naast Alex Klaassen te zien zijn in de V&V Entertainment productie over Toon Hermans. Remmers zal de grote liefde van Toon, Rietje, gaan spelen. »
15/05/12

Wieneke Remmers in Hazes musical

Via haar persoonlijke Twitter heeft Wieneke Remmers laten doorschemeren dat zij in de musical 'Hij Gelooft In Mij' te zien zal zijn. »
20/05/09

Wieneke Remmers in Hairspray

Wieneke Remmers is volgend theaterseizoen te zien in de populaire musical Hairspray van V&V Entertainment. »
02/05/14

Wieneke Remmers als Muziekjuffrouw

Wieneke Remmers speelt vanaf september 2014 de muziekjufrouw in de nieuwe musicalproductie van de Efteling ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’. »
20/03/12

Volledige cast ‘Bonifatius’ bekend

Met de toevoeging van Wieneke Remmers en Syb van der Ploeg is de cast van 'Bonifatius' compleet. »
17/05/09

The Sound of Music stopt 28 juni

Op zondag 28 juni stopt de musical The Sound of Music in Theater de Efteling. Na bijna tien maanden zingt de Von Trapp-familie voor het laatst ‘Tot snel, vaarwel, welt’rusten goedenacht’ en vertrekt de musical naar België. »
04/05/09

Sound of Music viert feest

Op zondag 3 mei vond in Theater de Efteling de 200e voorstelling plaats van de musical 'the Sound of Music'. Een productie van de Efteling in samenwerking met V&V Entertainment. »
30/07/09

Sound of Music terug in de Efteling

De musicalklassieker The Sound of Music komt vanaf 20 november weer terug naar Theater de Efteling. »
17/03/10

M-Lab on Tour: cast Into the Woods bekend

Op donderdag 9 september gaat in De Theater Fabriek in Amsterdam de musical Into the Woods in première. Inmiddels is ook de cast bekend. »
13/01/10

Kaartverkoop tour Sound of Music van start gegaan

De kaartverkoop van de gouden tournee van de musical The Sound of Music, een productie van Efteling Theaterproducties, Albert Verlinde en Roel Vente, is zeer voortvarend van start gegaan. »
16/01/06

Kaartverkoop Rembrandt gestart

Zaterdag 14 januari is de grote kaartverkoop gestart voor dé theaterbelevenis van komende zomer: Rembrandt De Musical. Met deze meesterlijke theateravond viert Nederland dit jaar het vierhonderdste geboortejaar van ‘s werelds bekendste schilder. Exclusief in het Koninklijk Theater Carré zal Rembrandt, vertolkt door musicalster Henk Poort (The Phantom, Les Misérables), in een lange speelserie tot leven komen in een groots opgezet theaterepos met 100 medewerkenden. 

»
05/03/09

Gewonde wintersporters gratis naar musical

Een pleister op de wonde voor mensen die onlangs een breuk hebben opgelopen tijdens de wintersport. »
11/06/10

Doek valt voor Sound of Music

Na een reeks van bijna 500 voorstellingen in Nederland en België, valt zondag 13 juni in Schouwburg Orpheus te Apeldoorn definitief het doek voor The Sound of Music. »
10/05/10

Chatten met hoofdrolspelers uit The Sound of Music in Carré

Koninklijk Theater Carré organiseert op vrijdag 14 mei een chatsessie met Wieneke Remmers en Rein Kolpa. The Sound of Music is van donderdag 6 t/m zondag 16 mei te zien in Carré. »
26/08/07

10 finalisten Evita show bekend

Anne, Sophie, Suzan, Wieneke, Sabina, Brigitte, Babette, Marleen, Marjolein en Tineke. Dat zijn de 10 finalisten van het AVRO-programma Op zoek naar Evita. Daarin wordt gezocht naar de nieuwe hoofdrolspeelster van de musical Evita. Uiteindelijk beslist de kijker wie er straks als Evita in het theater staat. »