Altijd op de eerste rij

Meer artikelen

Musicalworld TV

The Prom start repetities

Musicalworld TV

Pride Amsterdam: Dood aan zee

Start repetities Van Katoen en Water – 600 (+2) jaar Almelo

600 jaar Almelo is natuurlijk een mooie gelegenheid om weer een fraaie buitenproductie op te zetten. De bekende oorzaak zorgt voor 2 jaar vertraging, maar nu gaan de repetities eindelijk van start. Musicalworld was erbij, en sprak met regisseur Anne de Blok en acteurs Merel Kappenburg, Laus Steenbeeke en Renée de Gruijl. Hoe redt Laus zich met drie projecten tegelijkertijd? Wat is de gedachte van Anne de Blok achter het stuk? Waar komt Merel Kappenburg vandaan? En is Renée de Gruijl niet bijzonder vroeg begonnen met netwerken.

Nederlandse Falsettos in première ⭐⭐⭐

Tijdens de Pride-periode is in DeLaMar met enig uitstel door welbekende redenen de voorstelling Falsettos te zien. De mooie, vaak grappige voorstelling kent een sterke cast, maar weet niet echt te emotioneren.

Musicalworld doet dit met jou samen

Forum

Op het forum kun je de diepere discussies vinden over jouw voorstelling, je favoriete acteur of de toekomst van musicals.

Facebook

Op Facebook zul je vooral onze recensies en nieuwsberichten vinden waar je eventueel op kunt reageren. Wij zien het als een aanvulling op het forum.

Twitter

We gebruiken twitter vooral om snel nieuws te delen. Soms een roddel, of een snelle discussie over actualiteit.

Instagram

Volg ons ook op Instagram voor exclusieve background-foto's, maar ook de persoonlijke verhalen van de redactie.