Robin Williams maakt Broadway debut

Datum: 22-10-10


Oscar, Emmy en Grammy winnaar Robin Williams zal volgend jaar op Broadway te zien gaan zijn in het toneelstuk 'Bengal Tiger at the Baghdad Zoo'. Williams gaat de hoofdrol spelen en maakt hiermee zijn Broadway debuut als acteur.

De voorstelling zal vanaf 20 maart 2011 te zien zijn met de premiere is op 31 maart. Een thteater is nog niet bekend gemaakt. Producenten van het stuk zijn Robyn Goodman, Kevin McCollum, Jeffrey Seller en Center Theatre Group, regie zal afkomstig zijn van Moises Kaufman.
In het stuk kruisen de levens van twee Amerikaanse soldaten met heimwee, een Iraakse vertaler, de geesten van Saddam Husseins zonenen Uday en Ousay en een Bengaalse tijger elkaar.

Williams was eerder Off Broadway te zien in het stuk Waiting for Godot en op Broadway als stand up komiek in Robin Williams: Live on Broadway


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst