Richard Groenendijk in Musical Facts

Datum: 24-03-11


Vanavond staat een nieuwe aflevering van het programma Musical Facts online. Frits Sissing presenteert het programma dat te zien is op musical.avro.nl. Er is aandacht voor alles op het gebied van musical.

Nieuw deze week is de MusicalCam. Een musicalster krijgt een week lang een klein cameraatje mee en gunt de kijker hiermee een kijkje in zijn of haar leven. Richard Groenendijk bijt het spits af en neemt de kijker onder andere mee naar de pittoreske kruidentuin bij zijn buitenhuisje.

Musical Facts sprak tijdens de perspresentatie van Spamalot onder andere met hoofdrolspelers Johnny Kraaijkamp, Linda Wagenmakers en Paul Groot & Owen Schumacher. Monty Python's Spamalot is een komische musical, gebaseerd op de film Monty Python and the Holy Grail uit 1975. Net als de film is het verhaal een parodie op de legende van Koning Arthur.

Joke de Kruijf is inmiddels een grote naam in musicalland. De afgelopen jaren schitterde zij in musicals als The Phantom of the Opera, Les Misérables en Chicago. Frits Sissing ging bij haar thuis op bezoek en nam samen met haar de hoogtepunten uit haar carrière door.reacties

24-03-11 @ 17:02
Zijn kruidentuintje met zelfgekweekte tomaatjes :D Leuk!


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst