William Spaaij ontwikkelt nieuwe musicalopleiding

Datum: 06-04-11


Vanaf september 2011 opent de Song & Dance Academie in samenwerking met Landstede Zwolle haar deuren. Het is de eerste professionele opleiding in het oosten van het land. William Spaaij en de Song & Dance Academie hebben samen een zeer praktijk gericht onderwijsplan geschreven.

Zijn ervaring en de perfecte beheersing van alle drie de disciplines , zang, dans en drama, zijn een grote meerwaarde voor de opleiding.

Oprichter en directeur Ria Spaaij – Lelieveld begon veertien jaar geleden met Musicalschool Song & Dance. In de loop der jaren is de school uitgegroeid tot een regionaal begrip met een grandioze vooropleiding. De Song & Dance Academie begon drie jaar gelden als particuliere opleiding. Ria Spaaij-Lelieveld: ‘’ Door de samenwerking met Landstede Zwolle is de cirkel rond. Echt musicalonderwijs met een geweldige partner in het oosten van het land.’’ William vult haar trots aan: ‘’Niet alleen is de opleiding een feit ook wordt de opleiding gevestigd in een nieuw pand met eigen theater en goede dans en zang faciliteiten.
De Song & Dance academie springt in op de grote vraag naar een musicalopleiding in het oosten van het land.
William Spaaij: “en dat er veel talent zit in deze regio mag ondertussen duidelijk zijn.”
De opleiding biedt naast zang, dans en spellessen ook de mogelijkheid om certificaten te behalen in “Event en Organisatie” daarnaast zij er diverse workshops die verzorgd worden door grote namen uit het musical en theater vak, zoals: auditietrainingen, stemmenwerk (Dieter Jansen), mediatraining (Jacques d’Ancona) en theatertechniek.

Meer informatie
Op http://www.songanddanceacademie.nl en http://www.landstede.nl staat alle informatie omtrent de nieuwe opleiding.

musical

reacties

07-04-11 @ 14:01
nog meer werkloze musicalacteurs/schoolverlaters??.....
08-04-11 @ 11:48
Dat was ook een beetje mijn eerste gedachte. Er zijn al zoveel HBO-studenten die afstuderen en geen baan vinden. Waar moeten al die MBO-ers terecht straks?


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

William Spaaij

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 8-3-1983

Meer info? Klik hier