Roy van Iersel verbindt zich aan NJMS

Datum: 16-04-11
Bron: Weekkrant


De Nederlandse Jeugd Musical School (NJMS) is een musical opleiding die zijn oorsprong heeft in Zwolle. Bij NJMS ontwikkelen en integreren wij de theatrale vaardigheden van de leerling op het gebied van spel, dans en zang. Roy van Iersel heeft zich aan de opleiding verbonden als adviseur en zal ook diverse workshops gaan geven.

De algemene leiding van NJMS is in handen van Gina Maria en de Artistieke leiding komt voor rekening van Remy van Tilburg, de dans en choreografie is onder leiding van DIFF Dancemasters.
Als geen ander weet Roy van Iersel welke weg je moet afleggen om in het musical vak succesvol te zijn. Naast je talent moet je hard werken en gedisiplineerd leven. Het concept van NJMS is wat Roy omarmt en hij wil hier graag zijn bijdrage leveren.

Roy: "Ik ben erg blij dat ik mij mag verbinden aan de Nederlandse Jeugd Musical School. Ik vind het heel belangrijk dat de jeugdige talenten die al van jongs af aan weten dat ze van zingen, dansen en acteren hun beroep willen maken daar goed in ondersteund en begeleidt worden voor hun verdere ontwikkeling als artiest. Het is voor mij ook extra speciaal om na 6 jaar Amsterdam weer een beetje verbonden te zijn met mijn eigen geboorteplaats Zwolle, waar het voor mij als kind ook allemaal begon. Daarom vind ik het erg leuk om toch op deze manier met musical verbonden te blijven. Zo kan ik mijn kennis en ervaringen in dit vak met de talenten delen, zodat ze later met een extra steuntje in de rug hopelijk een glansrijke carrière tegemoet kunnen gaan."

Op 16 april zullen de leerlingen van NJMS voor het eerst kennis gaan maken met Roy en aan hem enkele scene uit de musical “Wie is Alice?“ laten zien. De musical “Wie is Alice?” Is te zien op 25 juni in Regardz Zwolle.reacties

17-04-11 @ 13:57
raar dat iemand als roy die niet bijzonder veel ervaring heeft hiervoor gevraagt is


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Roy van Iersel

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 1986

Meer info? Klik hier