Nurlaila Karim komt met kinderboek

Datum: 26-05-11


Na haar eerste kinder-cd ‘Wereldse Kinderliedjes’ kon een vervolg niet uitblijven. Vol trots presenteert Nurlaila Karim daarom ‘Een wereld vol liedjes’, de kinderboekversie (met cd), met bij ieder liedje een prachtige illustratie van haar jeugdvriendin Loretta de Groot.


“Omdat ons gezin een ‘lekkere mix’ is - Surinaams, Indonesisch en Nederlands - zing ik vaak liedjes uit alle windstreken”, legt de altijd sprankelende Nurlaila Karim uit. “Zo kwam ik op het idee voor de cd. Mijn jeugdvriendin Loretta de Groot woont al een aantal jaren in Frankrijk en toen we bij haar op bezoek waren, kwamen we onder het genot van een goed glas wijn op het idee om bij ieder liedje een illustratie te maken. We kennen elkaar al vanaf de kleuterschool en Loretta kon vroeger al zo mooi tekenen. Het is ontzettend gaaf dat we nu - 32 jaar later - samen ‘Een wereld vol liedjes’ hebben kunnen maken”, straalt de veelzijdige zangeres, die voorheen jaren schitterde in hoofdrollen in grote Joop van den Ende-producties als ‘Miss Saigon’, ‘The Wiz’ en ‘Les Misérables’. Zij kan niet wàchten om deze unieke ‘jeugdvriendinnen-productie’ aan het publiek te presenteren.

Wereldtent
Op zondag 5 juni is het dan eindelijk zover. Tijdens het Boekids Literair Jeugdfestival aan het Lange Voorhout in Den Haag wordt ‘Een wereld vol liedjes’ ten doop gehouden! Voorafgaand aan de overhandiging van het eerste exemplaar (aanvang 14.30 uur in de Wereldtent) zal Nurlaila uiteraard een paar liedjes uit het boek zingen! Het Boekids Literair Jeugdfestival, dat literatuur op een unieke manier combineert met andere kunstvormen, bestaat dit jaar tien jaar! Dat wordt natuurlijk uitbundig gevierd met een mooi festijn, dat in het teken staat van ‘De Wereld Delen’, met aandacht voor verhalen van en over alle werelddelen. “Een betere match om Nurlaila’s boek te presenteren, bestaat er bijna niet”, verzekert een enthousiaste Bob Markus, uitgever van de Vier Windstreken, de kinderboekenuitgeverij die ‘Een wereld vol liedjes’ op de markt brengt.

‘Een wereld vol liedjes’, dat eigenlijk in geen enkele kinderboekenkast mag ontbreken, heeft een verkoopprijs van [UTF-8?]€16,95 en zal verkrijgbaar zijn bij de boekhandel en online cadeau- en boekwinkels

Boek informatie
Titel : Een wereld vol liedjes
Soort boek : Hard cover, 32 pagina’s
ISBN : 9789051161960
Uitgever : De Vier Windstreken
Verkoopprijs : 16,95
Teksten en vocals : Nurlaila Karim
Arrangementen : Gregor Hamilton
Illustraties : Loretta de Grootreacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Nurlaila Karim

musical

Plaats: Den Haag
Geb.datum: 18-01-1975

Meer info? Klik hier