Filmrol voor Mariska van Kolck

Datum: 08-06-11


Mariska van Kolck, Joep Sertons en Sipke Jan Bousema gaan samen spelen in de nieuwe film 'Paulien'. 'Paulien' gaat over een jongen die verliefd wordt op een autistisch meisje. Dit is voor hem totaal onbekend gebied en er gaat een wereld voor hem open.


Maxime Blokland zal de hoofdrol op zich nemen. Ze gaat het autistische meisje Paulien spelen. Haar begeleider zal gespeeld worden door Ed Nouwen.
Musical-actrice Mariska van Kolck speelt de moeder van Paulien.
De productie start binnenkort met een casting om de mannelijke hoofdrolspeler te vinden. De vader van deze rol is al wel bekend, deze rol zal vervuld worden door GTST-acteur Joep Sertons.
Sipke Jan Bousema speelt een leraar op school.
Andere bekende rollen worden gespeeld door Chemseddine Amar (SpangaS), Emile Jansen (GTST), Sjoerd de Bont (Wolfseinde) en Johan Vlemmix.
Maikel Zweers is de bedenker van het verhaal. Wie de film gaat regisseren is nog niet bekend.

'Paulien' wordt geproduceerd door EDC (Stichting Educatie Door Cultuur). Producenten zijn Tjeerd Groot en Ed Nouwen. Het productieteam is aangevuld met Sjoerd de Bont, Linda Hink, John van der Putten en Sanne Verbaant.

In het voorjaar van 2012 staan de opnames gepland.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Mariska van Kolck

musical

Geb.datum: 29-11-1963

Meer info? Klik hier