1e foto van Henk Poort als Tevje

Datum: 22-02-08


Na precies 10 jaar speelt Henk Poort wederom de rol van Tevye in de spiksplinternieuwe versie van één van de meest populaire en geliefde musicals ooit; ‘Anatevka’.

De musical ‘Anatevka’ (Fiddler on the Roof) gaat 23 december 2008 in Gouda in première en is tot en met mei 2009 in alle grote theaters van Nederland te zien.
‘Anatevka’ heeft wereldberoemde nummers voortgebracht, met als meest bekende ‘Als ik toch eens rijk was’. Naast Henk Poort zullen een aantal bekende Nederlandse musicalsterren te zien zijn, hun namen worden in de loop van dit jaar bekendgemaakt. Deze nieuwe versie van Anatevka wordt geproduceerd door Mark Vijn Theaterproducties die dit jaar verantwoordelijk is voor de all-black musical ‘Bubbling Brown Sugar’ en die eerder succesvolle producties als ‘Chess’, ‘Sweet Charity’ ‘CopaCabana’ en ‘De Ome Willem Jubileum Theatertour’ maakte.

Hierbij de allereerste foto van Henk Poort als Tevje:

musical
foto: Deen van Meer

reacties

23-02-08 @ 17:55
De allereerste als je de vorige niet mee telt wink


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Anatevka 2008

musical

Producent: Mark Vijn Producties
Jaar: 2008
Genre: Klassieker

Meer info? Klik hier

Henk Poort

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 20-01-1956

Meer info? Klik hier