Altijd op de eerste rij

Meer artikelen

Komt voor de bakker heeft zijn bijzondere publiek hoog zitten ⭐⭐⭐1/2

Gelukkig oud worden door muziek. Om de kwaliteit van het leven van oude mensen – met en zonder dementie – hoog te houden brengt Music Care muziektheater in zorginstellingen. Kant-en-klaar aan huis. Dit seizoen staat het komische, nostalgische Komt voor de bakker op het programma. Afgelopen maandag 20 juni ging het stuk onder grote belangstelling in première in Baarn. Voor deze gelegenheid werd de situatie omgedraaid.

Hé Kom er Maar Bij, bij Oliver! van DAPA en NME-Kids On Tour.

Jeugdig (Kids On Tour) en jongvolwassen (DAPA) talent spelen de heerlijke musical Oliver! Het Koorenhuis barst uit zijn voegen bij songs als 'Hé Kom er maar bij'

De Schone Van Boskoop – 800 jaar Boskoop ⭐⭐⭐⭐(⭐)

Een voorstelling over het maken van een voorstelling, over 800 jaar Boskoop. Een plaats zonder indrukwekkende historische gebeurtenissen. Het blijkt een gouden greep, want het levert een grandioze musical op.

Musicalworld TV

Theatergroep Spot repeteert 9 to 5

Musicalworld doet dit met jou samen

Forum

Op het forum kun je de diepere discussies vinden over jouw voorstelling, je favoriete acteur of de toekomst van musicals.

Facebook

Op Facebook zul je vooral onze recensies en nieuwsberichten vinden waar je eventueel op kunt reageren. Wij zien het als een aanvulling op het forum.

Twitter

We gebruiken twitter vooral om snel nieuws te delen. Soms een roddel, of een snelle discussie over actualiteit.

Instagram

Volg ons ook op Instagram voor exclusieve background-foto's, maar ook de persoonlijke verhalen van de redactie.