Mylène d’Anjou in Wordt u al geholpen

Datum: 30-03-12


Mylène d’Anjou is komend seizoen te zien in de toneelkomedie Wordt u al geholpen? van producent 3 and a Crowd.

Zij vertolkt daarin de rol van Mrs Slocombe. Wordt u al geholpen? wordt geschreven door Allard Blom, terwijl de regie in handen is van Paul van Ewijk. De repetities starten in juni. De première vindt 24 september plaats in de Schouwburg in Gouda.

Na het enorme succes van de voorstellingen ‘Allo, ‘allo en Schone Schijn, komt producent
3 and a Crowd met de toneelversie van Are you being served? Deze televisiekomedie was vanaf 1972 te zien bij de TROS en werd vervolgens herhaald bij TV10 in de jaren negentig en door RTL5 in 2000 en RTL4 in 2008.

Het theater wordt omgetoverd in het oh zo Britse maar volslagen maffe warenhuis Grace Brothers. De medewerkers van de kledingafdeling mogen enkele dagen de geheel nieuwe kampeerafdeling van het warenhuis testen en slaan in hun fantasie behoorlijk door! Alle vertrouwde karakters uit de televisiehit zijn van de partij. De wat stramme Captain Peacock, Mrs Slocombe en natuurlijk de wat vrouwelijke Mr Humphries. Het warenhuis Grace Brothers heet u van harte welkom. Misschien zit er nog wel een koopje in voor u!

Mylène d'Anjou is een zeer talentvol en veelzijdig actrice/cabaretière. Al jaren toert ze met eigen cabaretvoorstellingen, onder andere de succesvolle tournees Niet van Gisteren en Los, langs de theaterzalen. Ook heeft Mylène in de afgelopen jaren verscheidene musicalrollen op haar naam gezet. In seizoen 2009/2010 schitterde zij als de komische Roos in de musical Mamma Mia en in het jaar daarvoor nam zij voor 6 maanden de rol van Tante Jans over van Mariska van Kolck in de musical Ciske de rat. Ook speelde Mylène samen met Jon van Eerd, Tony Neef, Ellen Evers en Laura Vlasblom in de muzikale voorstelling World goes Round en toerde zij samen met Vera Mann en Frans van Deursen door het land met het theaterconcert Zing-Vecht-Huil.

In de jaren negentig speelde Mylène onder andere twee familievoorstellingen bij het Ro Theater; Pinocchio en Heksen, speelde zij bij het Noord-Nederlands Toneel in De Ingebeelde Zieke van Molière en speelde zij in de televisieserie Mag het iets meer zijn?. In de jaren daarvoor was Mylène in Amsterdam te zien in diverse Engelstalige kleinschalige toneel- en musicalproducties. Ook was zij te zien in de Engelstalige 'no-budget' speelfilm van Paul Ruven How to survive a broken heart en in DOWN, de remake van De Lift van Dick Maas.

Mylène is bovendien bekend van televisie. In de televisiekomedie Gebak van Krul speelde zij samen met Henk Poort het bakkersechtpaar Krul. Ze presenteerde ook een zomer lang het magazineachtige televisieprogramma Terazzo, samen met collega-cabaretier Richard Groenendijk.


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst