Engelse tour voor the Lion King

Datum: 19-06-12
Bron: whatsonstage


Disney's the Lion King zal voor het eerst op nationale tour door Engeland gaan. De première staat gepland voor 31 augustus aanstaande in het Hippodrome theater in Bristol. Casting voor de kinderrollen is in volle gang.

De cast bestaat uit 12 nationaliteiten maar voor de rollen van jonge Simba en Nala is de productie op zoek naar lokale talentjes. Cleveland Cathnott zal de rol van Mufasa gaan spelen, Stephen Carlile is te zien als Scar. Nicolas Nkuna maakt zijn Engelse theaterdebut in de rol van Simba, Carol Stennett zal opnieuw de rol van Nala spelen, zoals eerder in de West End productie. Gugwana Dlamini is ook opnieuw in the Lion King te zien in de rol van Rafiki.
John Hasler (Timon), Mark Roper (Pumbaa), Gbemisola Ikumelo (Shenzi), Daniel Norford (Banzai) en Philip Oakland (Ed) zijn ook in de voorstelling te zien.

The Lion King heeft in 15 verschillende landen gespeeld en is in 6 talen vertaald. Deze UK tour zal de 20e productie zijn die internationaal in première gaat.reacties

19-06-12 @ 11:21
Is bekend wat er dan komt in het theater waar Lion King nu draait in London? Degene die Rafiki gaat spelen, is dat dezelfde die Rafiki was in Nederland? Zo ja, dan is het Nomvula Dlamini en niet Gugwana Dlamini maar dat terzijde.
19-06-12 @ 11:36
Wie zegt dat The Lion King gaat stoppen in London?


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst