Andrew Lloyd Webber komt met Nintendo WII spel

Datum: 02-08-12
Bron: whatsonstage


Andrew Lloyd Webber gaat zijn eigen videospel voor de Nintende WII krijgen genaamd Andrew Lloyd Webber Musicals: Sing & Dance. Op 14 september komt het spel uit.

Volgens de beschrijving kunnen fans kiezen uit 32 nummers van 13 verschillende musicals zoals Don't Cry For Me Argentina" (Evita), “Memory” (Cats) en "All I Ask Of You" (The Phantom of the Opera).

Ook West End grootheden zoals Elaine Page, Michael Crawford en Sarah Brightman zullen in het spel te zien en te horen zijn en je kunt zelfs met hun een duet zingen. Je kan als gamer kiezen tussen Dance, Sing of Career en je kan het spel ook met meerdere tegelijk spelen.
Paul Nicholls, sales en marketing directeur van Koch Media die het spel op de markt brengt zegt enorm blij te zijn dit spel te kunnen uitbrengen. Volgens hem is Webber een Brits instituut welke al jaren respect geniet bij diverse generaties over de hele wereld.


reacties

02-08-12 @ 16:02
Stiekem vind ik dit echt heel leuk!
02-08-12 @ 21:48
Ik kan niet wachten!!
08-08-12 @ 13:48
Aah... Hebben Hebben Hebben! :D
09-08-12 @ 12:18
Lijkt me echt hartstikke leuk!!!


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst