Musicalworld Award winnaars voor beste hoofdrol 2014

Datum: 07-08-14


Tim Driesen en Celinde Schoenmaker zijn de winnaars van de Musicalworld Awards 2014 voor beste hoofdrol.

Na Bert Verbeke en Renée van Wegberg (beste bijrollen), 14-18 (beste ensemble), Maarten Smeele (doorbraak), Klaas Vaak (beste jeugdvoorstelling en De Kleine Blonde Dood (beste prestatie kindercast) is het tijd om de beste hoofdrollen van 2014 bekend te maken.

De Musicalworld Award voor beste vrouwelijke hoofdrol van 2014 is gewonnen door Celinde Schoenmaker voor de rol van Jenny in Love Story. Zij laat daarmee
Jelka van Houten (Garland & Minelli), Anouk Maas (Flashdance), Birgit Schuurman (Vijftig Tinten... de Parodie) en An Vanderstighelen (Pauline & Paulette) achter zich.

Tim Driesen is de winnaar geworden van de Musicalworld Award voor beste mannelijke hoofdrol 2014. Hij wint deze prijs voor zijn rol van Frankie Valli in de musical Jersey Boys. Frappant is dat Maarten Smeele als alternate voor dezelfde rol als doorbraak is verkozen. Andere genomineerden in de categorie beste mannelijke hoofdrol waren Freek Bartels (Love Story), Tony Neef (Sonneveld de Musical), William Spaaij (De Kleine Blonde Dood) en John Vooijs (Tick, Tick, Boom!).

Musicalnieuws

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

14-18


Producent: Studio 100
Jaar: 2014
Genre: Historisch

Meer info? Klik hier

Renée van Wegberg

musical

Geb.datum: 14-10-1984

Meer info? Klik hier