Bas Westerweel in musical Mamma Mia!

Datum: 29-07-09


Het gerucht ging al langer maar vandaag werd officieel bevestigd dat Bas Westerweel de rol van Sam gaat spelen in de reizende productie van de musical Mamma Mia!

Bas is inmiddels hard aan het repeteren voor de voorstelling aangezien de première op 14 september is in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Nog niet zo lang geleden stond de vrouw van Bas, Babette van Veen, nog in de musical Dirty Dancing in het Beatrix Theater in Utrecht. Zij speelde de rol van Marjorie Houseman. Morgen, donderdag 30 juli, is er bij RTL Boulevard een interview te zien met Bas over zijn musical avontuur.

reacties

Mo
Mo
30-07-09 @ 21:43
Kan Bas Westerweel zingen en acteren? Ik ben benieuwd!
31-07-09 @ 10:11
Hoe kunnen ze bas voor deze rol nu nemen, hij is toch geen acteur, en ja kan hij zingen dan?
Ik had eigenlijk verwacht dat ze Ton Keunen voor deze rol zouden nemen, aangezien we hem zagen tijdens de MAGS.
Ton is WEL een acteur en een GOEDE zanger.
31-07-09 @ 23:21
Het wordt steeds gekker... Wanneer houd Stage nou eens op met miscasts!! Die man kan toch niet zingen en spelen?
01-08-09 @ 08:35
Het gaat wel steeds gekker worden, dat klopt. Ze hielden al lang de kaken op elkaar als het over de rol van Sam ging en dus was ik al bang dat er iets uit hoge hoed kwam van Erwin en Joop wat niemand had verwacht of had gehoopt. Ik was als de dood dat Jack van gelder weer op de proppen kwam maar dat valt dan ook weer mee. Dus kort samengevat, ik probeer het te snappen: John Vooijs is zo`n kleine rol van Sky en Bas Westerweel in de rol van Sam? Even op een rijtje zetten hoor......
04-08-09 @ 11:19
@ Hottopper!

Ik verwachte ook dat ze Ton Keunen zouden kiezen voor de rol van Sam. Ton is inderdaad WEL een goede acteur, en ook een HELE GOEDE zanger.

Volgens mij hebben ze Bas ook aangenomen omdat hij de naam heeft als de man van....

Ik wist ook niet dat Bas kon zingen en acteren.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Mamma Mia Tour


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2009
Genre: Feel Good

Meer info? Klik hier