Aantal voorstellingen nieuwe Cirque du Soleil show uitgebreid

Datum: 13-02-08


Vanaf 29 februari 2008 strijkt Cirque du Soleil in Amsterdam neer met haar nieuwe show Varekai.

Nu al zijn er meer dan 100.000 kaarten verkocht. Door de overweldigende belangstelling van het Nederlandse publiek, voegt het Canadese gezelschap vandaag – twee weken voor de première - extra voorstellingen toe aan haar speelschema. In het kader hiervan heeft Cirque du Soleil bovendien besloten ook de voorpremière op donderdag 28 februari open te stellen voor het publiek.
Cirque du Soleil brengt sinds 1996 nieuwe shows naar Nederland. Saltimbanco, Alegría, Quidam en Dralion werden keer op keer beloond met lovende kritieken en staande ovaties. Varekai ging in 2002 in première in Montreal en heeft sindsdien wereldwijd bijna vijf miljoen bezoekers getrokken. Deze show is vanaf 29 februari enkele weken te zien in de witte Grand Chapiteau naast de Amsterdam ArenA (P2).


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Cirque du Soleil

musical

Producent: Cirque du Soleil
Jaar: 2000
Genre: Familie

Meer info? Klik hier