Actie voor voor slachtoffers Filipijnen in theater

Datum: 13-11-13


Aankomende week wordt er na afloop van alle voorstellingen van Joop van den Ende Theaterproducties gecollecteerd. De opbrengst woordt door de producent verdubbeld.

Aankomende week wordt er na afloop van alle voorstellingen van Joop van den Ende Theaterproducties gecollecteerd. Vanaf 13 november tot en met 20 november zal aan het einde van de voorstelling aandacht worden gevraagd voor de slachtoffers van deze ramp. De bezoekers kunnen daarna een bedrag doneren in collectebussen bij de castleden van de voorstelling. Dit bedrag wordt aan het einde van de week verdubbeld door Joop van den Ende Theaterproducties en komt ten goede aan Giro 555.
De voorstellingen die hier aan mee werken zijn; Sister Act (AFAS Circustheater Den Haag), Jersey Boys (Beatrix Theater Utrecht), Hij Gelooft In Mij (DeLaMar Theater Amsterdam) en de theaters waar de reizende productie Love Story de aankomende week is te zien (Theater Castellum Alphen aan de Rijn, Theater de Purmaryn Purmerend, DE KOM Stadstheater en kunstencentrum Nieuwegein en Parktheater Eindhoven).


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Sister Act - NL

musical

Producent: Joop van den Ende Theaterproducties
Jaar: 2013
Genre: Komedie

Meer info? Klik hier