Alles of Iets

Datum: 17-04-12


Alles of Iets is een nieuwe komische minimusical over wat er kan gebeuren met een vriendschap tussen twee stelletjes als geld het voor het zeggen krijgt. In een volslagen bizarre lotto-show zien we hoe hebzucht, afgunst en jaloezie een vriendschap van binnen uit vergiftigen. Want wat gebeurt er met die vriendschap als een van de twee koppels de loterij wint?

Maakt geld gelukkig? Of geeft het wat er toch al niet is alleen maar een gouden randje?
ALLES OF IETS is een musical van Allard Blom en Jeroen Sleijfer. In de cast zien we bekende namen uit musical en cabaret terug: Ara Halici (Cabaret, Ja Zuster Nee Zuster, Gebroeders Leeuwenhart), Hein Gerrits (Grease, Fame, Kruimeltje), Daphne Flint (Piaf de musical, Fame), Nina de la Croix (solovoorstellingen Alles kan Kapot, Bas) en Thomas Cammaert (De Avonden, Ramses de musical). Regie ligt in handen van Joep Onderdelinden, bekend van diverse musicals en solo cabaretvoorstellingen.

Tekst: Allard Blom
Muziek: Jeroen Sleijfer
Regie: Joep Onderdelinden
Spel: Ara Halici, Hein Gerrits, Daphne Flint, Nina de la Croix en Thomas Cammaert.

20 tot en met 24 juni in De Engelenbak,
Nes 71 te Amsterdam.
Reserveren; 0203202007
http://www.engelenbak.nl

musical
foto: Jeroen van Amelsfoort

reacties

17-04-12 @ 10:37
Super leuke foto!


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Daphne Flint

musical

Plaats: Amsterdam

Meer info? Klik hier