Ana Milva bewijst zusterdienst

Datum: 19-07-13


Ana Milva Gomes is vanaf vanavond voor zéér korte tijd in de Nederlandse Sister Act te zien.

Musicalactrice Ana Milva Gomes speelt vanavond voor het eerst in een Nederlandse productie. Ana Milva speelde eerder in Wenen de rol van Deloris van Cartier. Vanwege de vakantie van haar huidige productie in Wenen was dit een uitgelezen kans voor haar om eindelijk in de Nederlandse productie Sister Act te kunnen staan. Gomes heeft gister haar eerste doorloop gehad en heeft in korte tijd de Nederlandse tekst (vertaald door Martine Bijl) ingestudeerd.

Ana Milva Gomes (geboren in Den Haag): “Het is een droom die uitkomt, ik mag eindelijk in mijn moedertaal deze prachtige rol enkele keren vertolken.” Ana Milva is niet alleen vanavond te zien maar is ook zondag 21 juli twee keer te bewonderen én zal op 25 juli alweer voor de laatste keer in Nederland te zien zijn als Deloris. Na dit korte uitstapje gaat Ana Milva terug naar Wenen waar zij te zien is als Paulette in 'Natürlich Blond'.

De musical Sister Act is de gehele zomer 7 keer per week te zien in het AFAS Circustheater Den Haag.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Sister Act - NL

musical

Producent: Joop van den Ende Theaterproducties
Jaar: 2013
Genre: Komedie

Meer info? Klik hier