Ara Halici en Cindy Bell in scriptlezing Mea Culpa

Datum: 08-11-14


Op maandag 8 december wordt MEA CULPA, een nieuwe Nederlandse thrillermusical, voor het eerst aan het publiek gepresenteerd. De cast bestaat uit Wil van der Meer, Ara Halici, Stan Limburg, Cindy Bell en Daan van Rijssel.

Mea Culpa is een nieuwe Nederlandse thrillermusical over liefde, twijfel, vriendschap, dood en schuld. Het publiek wordt meegenomen in een spannend verhaal tegen de achtergrond van de Rooms-Katholieke Kerk, waarin alles anders blijkt te zijn dan dat het op het eerste gezicht lijkt. De centrale figuur is Vincent Izaks, diaken in opleiding in de Kerk; een man met een vaste wil om goed te doen. Maar zijn wereld wordt op z'n kop gezet op het moment dat er in zijn kerk een vermoorde priester wordt gevonden en zijn aanstaande vrouw Sophie, die voor de politie werkt, het onderzoek naar de dader moet leiden. Dit onderzoek leidt naar het verleden en Vincent zal zijn demonen onder ogen moeten gaan zien.

In 2013 won Mea Culpa de Frank Sanders Musicalbeurs van Stichting Tekstpierement.

Op maandag 8 december presenteren de makers MEA CULPA voor het eerst aan het publiek. En daar kan jij bij zijn! Reserveer nú je kaarten á € 9,00 via de website van het theater: http://www.theaterstudioamsterdam.nl.

Creatives:
Componist en bedenker: Joni van Rossum
Script en bedenkster: Annerie van Loenen
Lied teksten: Florus van Rooijen
Regie: Pepijn Cladder
Kostuum en Decor: Joris van Veldhoven
Dramaturgie: Paul van Ewijk

Cast:
Wil van der Meer
Ara Halici
Stan Limburg
Cindy Bell
Daan van Rijssel

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Cindy Bell

musical


Meer info? Klik hier