Backstage bij Op zoek naar Mary Poppins

Datum: 04-12-09


Wat gebeurt er in de studio van ‘Op zoek naar Mary Poppins’? Hoe voelen de finalisten zich? Wat is de mening van de panelleden en welke sterren bevinden zich in de studio?

Het programma ‘Mary Backstage’ geeft elke week een kijkje achter de schermen via marypoppins.avro.nl. Presentator Sipke Jan Bousema doet daarin samen met een kandidaat van ‘Op zoek naar Joseph’ verslag van de gebeurtenissen in de studio. Het programma wordt acht weken lang live uitgezonden tussen de liveshow en de resultshow (uitslag), dus tussen circa 21.20 uur en circa 22.20 uur.

Aanstaande zondag, 6 december, gaat Sipke Jan op stap met Hein Gerrits, finalist van ‘Op zoek naar Joseph’. Verder is musicalactrice Joke de Kruijf te gast, die momenteel in Chicago speelt en Charly Luske (The Full Monty). Sipke Jan blikt met haar terug op de eerste liveshow van ‘Op zoek naar Mary Poppins’.

Marypoppins.avro.nl; dé site over Op zoek naar Mary Poppins, met video’s, forums, weblogs en het wekelijkse programma Mary Backstage.reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Mary Poppins

musical

Producent: Joop van den Ende Theaterproducties
Jaar: 2010
Genre: Feel Good

Meer info? Klik hier

Hein Gerrits

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 9 mei 1981

Meer info? Klik hier