België zoekt naar Annie

Datum: 06-05-08


De zoektocht naar de talentvolle maar piepjonge actrice die Annie zal vertolken in de nieuwe Geert Allaert Theaterproductie kan volledig losbarsten!

Ergens in Vlaanderen loopt nu een nietsvermoedend meisje rond dat binnenkort de harten van elke musicalliefhebber zal veroveren.
Waar ze ook is, we zullen haar vinden!
Voor de Geert Allaert Theaterproductie van “ANNIE, de musical” zijn we op zoek naar enthousiaste meiden! Droom jij er ook om in de watten gelegd te worden als Annie? Of wil je liever het leven van Miss Hanigan zuur maken?

Dat kan! Door je vandaag nog in te schrijven voor De Grote Annie Auditie!

Ben je een stoere meid en heb je al wat acteerervaring? Ben je tussen 7 en 14 jaar? Kan je zingen en dansen? Durf jij naast de beste acteurs van Vlaanderen op de planken staan? Ben je niet bang van hard werken? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN!
Surf naar hhtp://www.musichall.be en download het KIDS AUDITIE FORMULIER. Stuur het ingevuld terug en overtuig ons in een korte brief met foto waarom jij de beste kandidaat bent.

Brieven, formulieren en foto's mag je sturen naar:
De Grote Annie Auditie
Theaterplein 1,
2000 Antwerpen.
Of mail het door naar .

De audities vinden plaats in juni! Repetities in augustus en spelen tijdens het volgend seizoen.
En wie weet sta jij 'tomorrow' op de planken!

Meer informatie[/b[
Geert Verbanck: . - 03/229 18 25


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Annie Vlaanderen

musical

Producent: Musichall, Musical van Vlaanderen producties i.s.m V&V Entertainment
Jaar: 2008
Genre: Familie

Meer info? Klik hier