Carolina Dijkhuizen in Dreamgirls

Datum: 30-01-15
Bron: Stage Entertainment Nederland


Carolina Dijkhuizen (Sister Act, Wie is de Mol) gaat de hoofdrol van Deena in Dreamgirls spelen. Pearl Jozefzoon, op dit moment Deena, speelt haar laatste show op dinsdag 3 februari in Breda.

Dreamgirls, dat oorspronkelijk gepland stond tot eind januari, is wegens succes nog de hele maand februari te zien in Breda, Antwerpen, Amsterdam, Nijmegen, Zaandam en Enschede. Pearl gaat zich volledig richten op haar nieuwe album waardoor de verlenging niet in haar agenda past.

“Ik was bij de start van deze show ook gevraagd om te komen auditeren maar dat ging toen wegens mijn rol in Sister Act niet lukken. Dit is natuurlijk een fantastische rol en ik ben blij dat ik nu alsnog de kans krijg om met deze geweldige cast de voorstelling de komende maand te mogen spelen”, aldus Carolina.

Dreamgirls is nog tot eind februari te zien in verschillende theaters in Nederland, waaronder Theater Carré in Amsterdam.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Dreamgirls

musical

Producent: Albert Verlinde Entertainment
Jaar: 2014
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier

Carolina Dijkhuizen

musical

Geb.datum: 31-3-1980

Meer info? Klik hier