Carolina Dijkhuizen in The Bodyguard

Datum: 21-05-15
Zie ook: Carolina Dijkhuizen is naast Romy Monteiro te zien in de musical The Bodyguard. Carolina speelt de rol van Nicki Marron, de zus van bekende ster Rachel Marron. In haar rol zingt Carolina Whitney Houston hits als ‘Run To You’, ‘Saving All My Love For You’ en ‘All At Once’. The Bodyguard is vanaf 13 september te zien in het Beatrix Theater Utrecht en gaat daar op 27 september in première.

“In The Bodyguard mag ik een heel andere kant van mezelf laten zien na mijn rollen in Sister Act en Dreamgirls. Nicki is een complexe persoonlijkheid, een vechter die het geluk in liefde en carrière niet aan haar kant heeft. Daarnaast is het voor mij heel bijzonder dat ik straks samen met Romy op het podium sta. Ik ken haar al vanaf haar negende, want toen ik nog in Aida speelde, kwam ze vaak met haar moeder, Antje Monteiro, mee naar het theater. Ik kijk er ontzettend naar uit dat we samen in deze musical gaan spelen en de heerlijke nummers van Whitney Houston mogen zingen.” aldus Carolina.

Carolina is momenteel te zien in de rol van Deena in de musical Dreamgirls in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Recentelijk nam zij deel aan de televisieprogramma's Wie is de Mol en De Beste Zangers Van Nederland. Ze presenteerde vorig jaar naast Frits Sissing de Musical Sing a Long voor AVRO/TROS. Vorig theaterseizoen vertolkte Carolina de hoofdrol van Deloris in de musical Sister Act. Eerder was zij te zien in de musicals Aida, The Lion King (Nala), Bubbling Brown Sugar, The Soul of Motown II en My Name is de theater tour. Ook speelde ze in verschillende televisieseries als Spangen, Spoorloos Verdwenen, Parels & Zwijnen en Bon Bini Beach. En had ze diverse rollen in films als SL8N8, Deuce Bigalow, European Gigolo en Flirt.


Verhaal The Bodyguard
Frank Farmer, voormalig Secret Service agent, wordt door popster Rachel Marron ingehuurd als bodyguard om haar te beschermen tegen een psychopaat. Kan Frank zowel Rachel als haar familie beschermen tegen de dreiging van een stalker of is de ontluikende aantrekkingskracht die ze voor elkaar voelen een veel grotere uitdaging?

Carolina Dijkhuizen zal in de musical 'The Bodyguard' de rol van Nicky Marron vertolken. Nicky is de zus van de hoofdrolspeelster.reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Carolina Dijkhuizen

musical

Geb.datum: 31-3-1980

Meer info? Klik hier