Cast Disney Musical Sing-a-Long in Disneyland Parijs

Datum: 10-07-09


Chantal Janzen, Stanley Burleson, Jamai Loman en Casey Francisco waren op uitnodiging van Disneyland Paris de afgelopen twee dagen in het park om daar tijdens Mickey’s Magische Jaar inspiratie op te doen voor hun nieuwe theatershow Disney’s Musical Sing-a-Long.

Ze ontmoetten de Disney figuren, kregen een rondleiding door het park en verbleven in het Disneyland Hotel. Disney’s Musical Sing-a-Long is een interactief theaterconcert waarin de bekendste en meest memorabele hitsongs uit films en musicals van Disney de revue passeren. Vanaf oktober reist de show langs de Nederlandse theaters.

“Het is een genot om hier rond te lopen en het magische gevoel van Disney te beleven. Stanley, Jamai, Casey en ik gaan proberen om dat ook in het theaterconcert over te brengen op het publiek. Het wordt echt een feest voor jong en oud, want bijna iedereen is wel opgegroeid met de films en musicals van Disney” aldus Chantal Janzen.

Jamai Loman: “ik ben zeker een fan van Disney en probeer regelmatig naar Parijs te gaan en nieuwe attracties uit te proberen. Het is erg leuk om hier nu met mijn collega’s te zijn en inspiratie op te doen voor onze theaterconcerten die in oktober starten. Ik heb er veel zin in!”

Tijdens hun bezoek aan Disneyland Paris ontmoetten de artiesten niet alleen Mickey, Donald, Aladdin, Belle en vele andere Disney Figuren, maar werden ook de populaire attracties Big Thunder Mountain, Mad Hatter’s Tea Cups en It’s a Small World uitgeprobeerd. In het Walt Disney Studios Park stond het nieuwe spektakel Disney’s Stars ‘n’ Cars op het programma, één van de onderdelen van Mickey’s Magische Jaar dat nog tot en met maart 2010 voortduurt.

Disney’s Musical Sing-a-Long is een theaterconcert met veel humor en korte verhaallijnen. Het vormt een aaneenschakeling van de allergrootste hits uit het generatie lange repertoire van Disney. Het is een feest der herkenning voor jong en oud waarbij bekende medleys door de projectie van liedteksten kunnen worden meegezongen.

musical

reacties

10-07-09 @ 09:47
leuk persreisje, de vraag is natuurlijk of met name Chantal wel inspiratie nodig heeft met net 2 disney musicals op haar naam. Maar goed, het is weer een leuk persmomentje en een reisje naar Disney is altijd leuk
11-07-09 @ 22:23
Leuk, wij gaan over 2 weken met de kids, ze vonden het filmpje dan ook helemaal geweldig (van sbs) En natuurlijk gaan we naar de disney sing a longs toe, helemaal leuk!


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Disney Musical Sing-a-Long

musical

Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2009
Genre: Concert

Meer info? Klik hier

Chantal Janzen

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 15-02-1979

Meer info? Klik hier