Cast WWRY zingt voor schaatskampioene

Datum: 06-03-11


Een huldiging is niet compleet zonder het bekende nummer ‘We Are The Champions’ van Queen. Daarom werden de Cup-winnaars tijdens de huldiging van de Essent ISU World Cup-finale in het Thialf-stadion in Heerenveen toegezongen door John Vooijs, Antje Monteiro en Floortje Smit uit de rockmusical We Will Rock You.

WWRY, exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht, is met meer dan 10 miljoen bezoekers wereldwijd één van de grootste musicalhits ter wereld! We Will Rock You, We Are The Champions, Another One Bites The Dust, I Want to Break Free en natuurlijk Bohemian Rhapsody worden op originele wijze vertolkt, veelal in de Engelse versie.
Humor, liefde, spektakel en rock gaan hand in hand in deze wereldhit met de 25 legendarische hits van Queen. Is elk nummer op zich al een klassieker, tezamen zijn ze legendarisch!

De Essent ISU World Cup-finale in Thialf is de laatste gelegenheid dit seizoen om de wereldtop in Nederland in actie te zien en belooft een waar spektakelstuk te worden. Immers, met de Essent ISU WK afstanden een week later in Inzell kan niemand zich verstoppen in Heerenveen.

musical
foto: Roy Beusker

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

We Will Rock You


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2010
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier

John Vooijs

musical

Geb.datum: 26-03-1979

Meer info? Klik hier