Chatten met Doris en Lone

Datum: 12-06-09


Op zondag 14 juni zal Doris Baaten vanaf 15.00 uur achter de webcam plaatsnemen. Zij zal alle vragen van het publiek beantwoorden.

Doris heeft al in een groot aantal musicals gespeeld, zoals Evita, Les Misérables, Fame en Anatevka. In het nieuwe theaterseizoen kunt u haar bewonderen in Chicago. Stel al je vragen aan Doris tijdens de live-webchat om 15.00 uur op zondag 14 juni.

Op maandag 15 juni 2009 is het de beurt aan Lone van Roosendaal. Lone gaat de rol van Donna spelen in de prachtmusical MAMMA MIA!. Eerder speelde zij o.a. in Cats en Sweet Charity. Voor de laatste ontving zij een Musical Award voor best vrouwelijke hoofdrol. Vanaf 15.00 uur kun je vragen stellen en Lone live volgen via de webcam.

Het publiek kan inloggen via de site van Carré (http://www.theatercarre.nl).
Chatadres: http://www.theatercarre.nl/site/chat.php

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Doris Baaten

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 12-041956

Meer info? Klik hier