Cirque du Soleil in binnenstad Amsterdam

Datum: 14-04-08


Varekai, de nieuwe show van Cirque du Soleil, viert op 24 april haar zesde verjaardag met de 2199ste show in de ‘Grand Chapiteau’ naast de Amsterdam ArenA.

Ter gelegenheid van deze verjaardag is Cirque du Soleil voor even terug in de Amsterdamse binnenstad: het gezelschap viert de gebeurtenis met twee exclusieve evenementen in de Bijenkorf.
De verjaardagsviering start woensdag 16 april om 13:45 uur. In de hoeketalage van de Bijenkorf Amsterdam is live te volgen hoe een artiest van Varekai zelf haar make-up aanbrengt, zoals dat ook dagelijks voor aanvang van de show gebeurt. De feestelijke periode wordt op vrijdag 25 april om 13:00 uur afgesloten met een exclusief optreden van Cirque du Soleil-artiesten in de Lichthal van de Bijenkorf. Aansluitend is er een verjaardagstaart voor de aanwezigen.

Verjaardag Varekai in de Bijenkorf Amsterdam
Woensdag 16 april om 13:45 – 14:15 uur de Live make-up in de Etalage
Vrijdag 25 april om 13:00 – 13:15 uur een Exclusief optreden in de Lichthal

Cirque du Soleil brengt sinds 1996 shows naar Nederland. Na het Museumplein en Stadionplein, is parkeerterrein P2 naast de Amsterdam ArenA de afgelopen jaren de vaste locatie van de ‘Grand Chapiteau’. Varekai is daar nog tot en met 25 mei te zien voordat het gezelschap haar tournee vervolgt in Berlijn, Oberhausen en Wenen.


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Cirque du Soleil

musical

Producent: Cirque du Soleil
Jaar: 2000
Genre: Familie

Meer info? Klik hier